Vandreture på SU

hiking-1246836_1920

Der er jo det der med, at når man er på SU, er der ikke råd til de store udskejelser. Men samtidigt er der jo også nogle ting, man gerne vil. Som f.eks. at tage på ferie. Og drømmer man om fly- eller togrejser, med hotel og hvad der hører til, kan udgifterne hurtigt løbe op. Så er det med at kigge rundt efter billigere alternativer.

Hvad med en vandreferie?

Tager du på vandretur, måske med telt, er der selvfølgelig nogle udgifter til udstyr, hvis ikke du har i forvejen, eller kender nogen, du kan låne det af. Men mere om udstyr senere.

Du behøver ikke tage til udlandet for at vandre. Der er mange skønne steder herhjemme i lille Dannevang, hvor du kan få fantastiske oplevelser. Så er dit udgangspunkt et andet sted end hjemmefra, er der ikke de store udgifter til transporten dertil. Og inspiration til gode ruter kan du finde på nettet. F.eks. på vandreshoppen.dk– der er mange indlæg på bloggen om vandreture rundt i Danmark.

Det rette udstyr.

Hvad skal du så have med af udstyr på sådan en vandretur? En god rygsæk, der passer til din højde og din ryg, som ikke er for stor, men som samtidigt kan rumme det, du har brug for at have med. Et par gode vandresko eller støvler, og gode sokker. Et telt, sovepose og liggeunderlag, hvis ikke du vil bo på vandrehjem, Bed & Breakfast eller lignende undervejs. Måske noget kogegrej. Måske et par vandrestave, alt efter hvilket terræn du skal vandre i. Regntøj (kan jo desværre blive nødvendigt!) og selvfølgeligt godt og behageligt tøj. På bloggen kan du også se forslag til pakkelister.

Men har du ikke nogle af disse ting i forvejen, er det selvfølgeligt dyrt at skulle investere i det. Og hvad med bagefter. Bor man på et værelse eller en lille lejlighed, er der måske knap nok plads til opbevaring af tingene. Men også det er der råd for.

Hvorfor eje, når du kan leje?

På vandreshoppen.dk kan du købe alt udstyret. Men du har også mulighed for at leje tingene. Både rygsæk, telt, sovepose og liggeunderlag. Og du kan få råd og vejledning til hvad der er det rette udstyr for dig, både på bloggen og ved personlig henvendelse.

Når man lejer, er det selvfølgelig penge, man ikke ser igen (undtaget sit depositum) men der er mange fordele: Udgifterne er meget mindre end hvis man køber. Ingen opbevaring bagefter (og det skal lige nævnes, at der er både fri fragt og retur!) Skulle du finde du ud af, at det med vandreferie ikke lige er dig, har du ikke noget grej, du skal forsøge at sælge. Og er det lige dig, er det jo ikke sikkert, det er f.eks. den samme størrelse rygsæk eller telt du får brug for næste gang. Og hvis du senere ønsker og får mulighed for at investere i dit eget grej, har du en meget bedre idé om, hvad der er det rigtige for dig, så du får købt det rette.

Der er desuden også mulighed for at købe eller leje på afdrag med ViaBill, så du kan fordele udgifterne over noget tid.

Var det en idé?

Var det noget for dig med en vandreferie, så er det bare med at komme i gang med at undersøge og forberede. Og herfra bare at ønske: GOD TUR!

Indlægget er sponsoratet af vores venner fra vandreshoppen.dk. 

DEL INDLÆGGET

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email

SE ANDRE INDLÆG