Find den helt rigtige tv udbyder til dit TV behov. I listen her under er de billigste udbyder samlet, og det er derfor nemt for dig at finde den billigste tv pakke, som inderholder de kanaler du ønsker. Køre pillen over TV pakke navnet og se hvilket af de meste populære tv kanaler tv pakken indeholder.

SULivet.dk Anbefaler:

Billig tv pakker og masser af kanaler

Fullrates TV pakke er til dig der gerne vil se de bedste programmer til en billig pris. Du får for 199 kr. om måneden blandt andet TV2, Kanal 4 og Kanal 5.


Gå til Fullrate for at bestille
 

Nogle steder tilbydes der fælles antenne, imens der mange andre steder ikke tilbydes noget. Du skal derfor selv ud og finde en løsning, på en billig tv pakke til dit hjem. Der findes utallige tv udbydere, og tv pakker. Det er ikke let at finde rundt i junglen. Vi har her i dette indlæg samlet det bedste tv pakker

De fleste unge elsker at se reality programmer som Paradise Hotel, Kongerne af sneen/Rømø/Marienlyst, Big Brother og alle de andre. De fleste af dem kører på Kanal 4, Kanal 5 og TV3. Disse 3 kanaler vil jeg så vidt muligt prøve at få til at indgå i et billigt tv pakke.

Du skal samtidig være opmærksom på det ikke er alle udbydere du kan få alle steder. Nogle kræver antenne, andre parabol, kabel og nogle Internet. Du må forhøre dig hos de forskellige udbydere om de tilbyder tv lige netop der, hvor du bor. Nogle gange skal det også etableres i hjemmet før det virker, hvilket hurtig gøre et billigt tv pakke, til en dyr fornøjelse.

Hvilke kanaler vil du have?

Først skal du finde ud af hvad du ønsker af kanaler, jo flere du vælger jo dyrere er det. Dog skal du være klar på at gå på kompromis med nogle af kanalerne senere hen, hvis ikke du vil risikere at ende ud med en dyr løsning.

Vælg måske et par kanaler du bare vil have med. Jeg har valgt Kanal 4, Kanal 5 og TV3, dog er jeg villig til at undvære en af kanalerne, hvis det ikke kan lade sig gøre at samle dem alle til en ordentlig pris.

Yousee – 359 kr./md.

Ved Yousee mellempakke får du alle de 3 kanaler jeg ønskede med i pakken til 359 kr./md. Hvis du derved kan nøjes med Tv3 kan du slippe for 209 kr./md.

Fordelen ved Yousee tv pakke er at det ikke kræver ekstra udstyr at have alle kanalerne i flere rum. Det kræver bare du har et antenne stik, i det aktuelle rum og der tilbydes Yousee i dit område.

Jeg har været hele deres side igennem uden at finde nogle former for ekstra gebyr, så jeg går ud fra der ikke er ekstra gebyrer af nogen art, hvis du betaler via Betalingsservice.

Prisen vil derfor være den aktuelle pris som er angivet. Der er dog et oprettelses gebyr på 595 kr.

Mindste prisen for din 6 måneders binding er 2.154 kr.

Se-mere-knap

Fullrate – 199 kr./md.

Hos Fullrate er TV3 ikke med i deres pakker, men du får til gengæld de 2 andre kanaler med. Prisen er 199 kr./md. før gebyrer.

Dog kræver Fullrate også et Fullrate bredbånd som også koster 199 kr./md. Det vil sige du både for bredbånd og tv med i denne pakke. Du skal altså give 398 kr. /md. før gebyr. Det svarer til du skal lave et budget på 398 kr. i måneden for tv, internet og telefoni fra Fullrate. Derudover er der et par engang beløb på 399 kr. for oprettelse og 99 kr. for fremsendelse af diverse udstyr. Minimumspris i 6 mdr.: 2.488, inkl. Oprettelse og fremsendelse af udstyr.

Du kan få en ekstra tv-boks med for 59 kr./md.

Se-mere-knap

TDC – 514 kr./md.

TDC HomeTrio pakke indeholder igen kun Kanal 4 og Kanal 5, mens du kan tilkøbe tv3 pakken til 200 kr./md. Pakken indeholder desuden bredbånd og telefoni. Du kan også vælge at udbytte almindelig telefoni med mobilt telefoni for 4kr. Ekstra hver måned.

Hos TDC er der intet gebyr hvis du vælger tilmelding til e-mail kommunikation, bortset fra en oprettelse gebyr på 999 kr. Din pris hver måned inkl. Gebyrer er 514 kr. Minimuspris de første 6 måneder er 4.083 kr.

Du modtager også en trådløs router med i pakken ved TDC.

Se-mere-knap

Boxertv – 229 kr./md. (Ikke opdateret)

Hos Boxertv finder vi den billigste pakke som indeholder alle de kanaler vi ønsker. Pakken hedder ”Boxer Mini”. Den har både tv3, kanal 4 og kanal 5. Prisen er også kun 139 kr./md.

Ved Boxertv er der en halvårlig kort afgift på 399 kr. Samtidig adm. Gebyr på 9,75kr. Gebyret dækker den tid de bruger på at sende faktura ud, som de gør hver 3. måned. Du har derfor en månedlig udgift på 208,75 kr. inkl. Alle gebyrer og kortafgifter.

Du skal stadigvæk huske oprettelse gebyret på 399 kr. Dette giver en mindste pris de første 6. måneder på 1.651,50 kr. Dette er eksl. Modtager udstyr, som koster 349 kr. hvis dit tv er boxer klar.

Hvis du ønsker et ekstra kort, kan du få dette ved at give et ekstra beløb på 399 kr. og det er uden yderlige udgifter til tv hver måned.

Se-mere-knap

Skriv et svar

© Alle rettigheder forbeholdes - SU-livet

DIGURA har 5 stjerner ud af 5 stjerner på Trustpilot. Se DIGURAs trustpilot

Close Menu