Tøm Køleskabet og anvend tilbudsaviser til billig mad

back-view-fashion-fridge-1458687

Brug nettets værktøjer, og spar tid på at samle tilbud fra tilbudsaviser. Tøm køleskabet nemt, og få brugt alle dine madvarer før du smider dem ud. Søg også direkte i tilbudsaviser, med de mange online muligheder.

Som studerende vil man gerne spare penge, og man vil gøre alt for at dette lykkedes, eller næsten alt. For når det kommer til stykket, vælger vi ofte de letteste løsninger. Du kan dog godt få billig mad, uden det største besvær.

De letteste løsninger behøver dog ikke altid være de dyreste, for hvis du anvender nettets mange muligheder, kan du nu gøre det meget nemmere at finde billig mad som passer ind i dit madbudget. Hvis du er træt af at skulle rode i alle de mange reklamer, for at finde de bedste tilbud, findes der nogle rigtig gode online servicer som har gjort det endnu nemmere for dig.  Der findes blandt andet https://etilbudsavis.dk/, som er den jeg anvender mest i forbindelse med at lave en ugentlig madplan. Den er nem at anvende og du kan vælge tilbud fra bestemte butikker eller tilbud fra butikker som ligger inden for en bestemt afstand. Det hele er rigtig nemt.

’Tøm køleskabet’, tilbudsaviser giver billig mad

Når jeg skriver tøm køleskabet, behøver det ikke at forstås på en sådan måde at man skal tømme sit køleskab der hjemme. Det er faktisk en funktion på hjemmesiden DK-Kogebogen.dk, som sjovt nok er beregnet til at tømme køleskabet. Jeg synes dog denne funktion kan anvendes til flere ting end bare at tømme køleskabet. Hvis du vender den om, og du ud fra tilbud i tilbudsaviser gerne vil finde retter som indeholder de ingredienser.

Min fremgangs måde foregår altid ved at tjekke køleskabet og fryseren, og ser hvad vi egentlig har, og så skriver det ned på et stykke papir. Hvis der er noget som skal bruges inden en udløbsdato, sørger jeg for at starte med at finde retter ud fra disse ingredienser. Det dyreste er helt sikkert hvis man køber noget, anvender måske 1/10 del og smider resten ud. Det er både madspild, men også en rigtig dyr løsning i længden. Derfor finder jeg altid noget mad igennem DK-kogebogen ud fra det vi allerede har, og ud fra det som ikke holder længst tid. Når jeg så har fundet en ret til måske den første og måske den anden dag, forsætter jeg med tilbudsaviserne, og åbner https://etilbudsavis.dk/ og finder nogle rigtig gode tilbud på noget kød. Jeg går så ind i dk-kogebogen.dk og finder retter som indeholde det kød jeg har valgt. Jeg gennemgår så et par rettet og ser om der tilfældigvis er andre ingredienser som man skal anvende i retten som er på tilbud, og på den måde spare endnu flere penge på mad. Hvis du anvender kogebogen finder du også rigtig mange anderledes retter, og derfor lever du ikke af frikadeller og lasagne hver uge. Du varierer altså din madplan uge for uge.

Indkøbsliste

I etilbudavis.dk er det også nemt at lave en indkøbsliste du kan tage med ud i supermarkedet. Det er nemt at tilføje tilbud igennem de forskellige aviser, men du også sagtens tilføje ingredienser som ikke er på tilbud. Du kan så ude i butikken klikke de forskellige ingredienser af i den rækkefølge du smider dem i kurven. Du behøver altså ikke have blyant og en liste med, men bare din smartphones. Når du er i butikken og handler, og skal have noget der ikke er på tilbud, så køb deres lavpris mærker. De er ofte langt billigere og ofte bliver de fremstillet på samme fabrik som mærkevarerne. Hvis vi tager udgangspunkt i mælk, så finder der jo et mærkevare inden for dette område. Det er Arla som står for store dele af mælke salget, men kigger du på discount mærkerne som Xtra og Budget, og kigger hvor de er produceret så er de produceret samme sted som Arla. I Århus bliver de produceret i Hobro på Arlas Mejeri. Det eneste producenterne af Xtra og Budget sørger for er emballagen.

Hvis du planlægger dine indkøb og undgår impulskøb kan du spare rigtig mange penge. Hvis du samtidig undgår madspild kan din madbudget formindskes rigtig meget.

Har du gode råd, tips eller tricks til at handle billige madvarer? Så del dem endelig med os.

DEL INDLÆGGET

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email

SE ANDRE INDLÆG