rolex ure kopi
Forside >> Lejligheden og Dagligdagen >> Økonomi og Forsikring >> Hold øje med studierabatter ved tandlægen
Hold øje med studierabatter ved tandlægen

Hold øje med studierabatter ved tandlægen

Der er ikke særlig mange, der er helt vilde med at gå til tandlægen, hvilket der naturligvis kan være mange forskellige grunde til. Der er ubehaget, måske frygten, og måske smerten, men for mange især studerende er det måske især lommesmertene, der ofte er forbundet med tandlægebesøg. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, at skulle have lavet et indgreb, ikke mindst hvis uheldet er ude, og det er et større et af slagsen.

Hvis du har brug for en tandlæge, kan det derfor være en rigtig god ide, at kigge sig om efter dem der tilbyder de bedste rabatter til studerende. Der er nemlig mange tandlæger der tilbyder dette. De er udmærket klar over, at det sjældent man skifter tandlæge, hvis man først har fundet sig til rette ved en, og derfor vil de gerne kapre patienter i en tidlig alder. Hvis man eksempelvis er flyttet til København for at studere, skal de fleste også til at finde sig en ny tandlæge.

Langt de fleste klinikker tilbyder en eller anden form for rabat, og i langt de fleste tilfælde er den på omkring 10%, hvilket ikke lyder af alverden, men over flere år godt kan blive til mange penge. En gang imellem er der tandlæger der tilbyder diverse behandlinger gennem deal sites, men det vil i de fleste tilfælde være bedst at finde en fast at gå til, der har din journal og som kender dine tænder.

Et sted at starte er som nævnt ved studierabatten, når man skal finde en ny tandlæge. Tandcity der ligger på Østerbro yder 15% i Studierabat, hvilket er 5% mere end de fleste andre klinikker i hovedstaden. Samtidig har de længere åbent end normalen, så de bedre kan passe ind i dit skema.

Hvis du allerede har en tandlæge, men ikke får studierabat kan det i mange tilfælde være en god ide at spørge om det yder det. Der er nemlig flere klinikker, der rent faktisk har en studierabat også selvom de ikke skilter åbenlyst med det. Hvis de spørger, ved de desuden at du er klar over det, og vil måske være tilbøjelig til at give dig en god pris på behandlingerne. Typisk er studierabatten dog kun noget der opnås på frie ydelser, altså dem der ikke er tilskud til.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*