SU-venlige rejsedestinationer

sea-1337565_1920

Der er rig mulighed for at rejse til SU-venlige priser, hvis man gør sig umage for at undersøge og holde øje med de forskellige tilbud der dukker op. Nedenfor er der samlet en række destinationer, der næsten altid vil kunne findes til en favorabel pris, hvor studerende kan være med.

Det bedste tid er at holde øje med flybilletpriser til de forskellige destinationer på www.momondo.dk, der skaber et nemt overblik over de tilgængelige billetter på det ønskede rejsetidspunkt. Endvidere er det populære www.AirBnB.dkblevet en af danskernes foretrukne overnatningsmulighed, da man her kan bo i lejligheder til ofte billigere penge end hoteller.  Hvis man derimod ønsker at bo på hotel, så kan man holde øje på www.trivago.dk, hvor det også er muligt at få et overblik over tilgængelige hoteller og disse kan endvidere sorteres efter pris, så man kan holde styr på budgettet ved sammensætning af rejsen. 

London

London er en populær rejsedestination og byder på både smukke seværdigheder og masser af shoppingmuligheder. Prisniveauet for hoteller og kost i London kan godt være i den dyre ende – og det vil derfor være smart at ligge et budget inden.

Det fantastiske og SU-venlige ved London er dog, at det ofte er muligt at få vildt billigt flybilletter med afgang fra både Aalborg, Aarhus og København. Sommetider har Ryan Air afgange, der koster helt ned til 150 kr. tur/retur.

Hold derfor øje med Ryan Airs hjemmeside. Hvis man er heldig at få fat i nogle billige flybilletter kan en rejse til London sagtens indeholdes i SU-budgettet. God fornøjelse! 

Budapest

Budapest er Ungarns hovedstad og er blevet en mere populær rejsedestination gennem den seneste år. Dette er en rejsedestination, hvor SU-budgettet nemt kan række. Prisniveauet er en del lavere end i Danmark og man fristes næsten til at kalde det Europas Thailand.

 På de lokale restauranter vil det være muligt at få 3-retters menuér til en pris på ca. 100 danske kr. Samtidig er Budapest fyldt med smukke seværdigheder, shoppingmuligheder til alle uanset om man er til high-street eller luksus og masser af skønne fortovscaféer.

Sverige

Vores kære naboland Sverige er helt sikkert også et besøg værd. Alt efter om man er til natur, shopping, spa-oplevelser, sightseeing, forlystelser eller andet, så kan Sverige helt sikkert tilbyde det.

Turen kan enten kombineres med overnatning eller man kan blot tage en éndagstur til Sverige, nu hvor destinationen er så tæt beliggende til Danmark.

Tag eksempelvis færgen med StenaLine, som i perioder kan koste helt ned til 49 kr. pr. person. Dét er SU-venligt og så er der endda også råd til lidt lækkert mad og shopping.

Tyrkiet

Trænger du til varme og sydens sol, så hold øje med rejsedestinationer til Tyrkiet. Her er du garanteret høje temperaturer og lækre strande til meget billige penge. Sommetider er det muligt at få afbudsrejser til Tyrkiet til ned omkring 1000 kr. inkl. fly og hotel.

https://www.travelmarket.dk/afbudsrejser.cfm finder du et nemt og overskueligt overblik over de tilgængelige afbudsrejser, der er på det tidspunkt du ønsker at tage af sted. Der kan sorteres efter pris, afgang og yderligere kan man vælge sine præferencer i form af antal stjerner, pool osv. Hold øje på siden – der er ofte billige rejser til SU-venlige priser!

Neumunster

I den Nordtysklandske by Neumünster finder du det store designer-outlet.Her kan du spare en masse penge på design-klassikere. Dette er en populær destination – som enten kombineres med en overnatning eller blot en én-dags tur ud og hjem igen. I outlettet vil du kunne finde mærker som Nike, Tommy Hilfiger, Gucci, Lacoste, Ralph Lauren og meget mere.

Outlettet er en oplevelse i sig selv og besøges af mange forskellige hver evig eneste dag. Split benzin-regningen og kør til Nordtyskland med vennerne og shop tøj til billige penge – det er lige noget for SU-budgettet!

DEL INDLÆGGET

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

SE ANDRE INDLÆG

Close Menu