Studierabat hos StudentOffer

15356549_240805249666896_1687912020392127285_n

Det er altid fedt, når man kan spare penge. Specielt når man lever på en stram SU. Derfor er det endnu federe, at studierabatter er blevet så udbredt blandt mange virksomheder. Vores samarbejdspartner, StudentOffer, har oprettet en platform, hvor du kan finde over 250 studierabatter til online og lokalt.

Spare penge og lev et fedt studieliv

Det behøver ikke nødvendigvis at være kedeligt, at leve på SU. De mange studierabatter gør det nemlig muligt at beholde den høje levestandard, som mange studerende hungrer efter. Men hvor kan du så egenlig få studierabat? StudentOffer har som sagt oprettet en platform, hvor du kan få et overblik over de mange studierabatter, som findes. Studierabatter kan både benyttes lokalt og online. Du kan bare klikke herunder, og så bliver du sendt direkte til deres platform. 

Hvordan fungerer det hos StudentOffer?

Hos StudentOffer kan du både finde studierabatter, som du kan bruge lokalt i din by, men du kan også finde studierabatter, som du kan bruge, når du shopper online. 

Hvis du vil benytte dig af en studierabat i din by:

Du finder den ønskede studierabat på platformen. Herefter kan du se på kortet, hvor forretningen befinder sig. Så skal du tage hen til forretningen, og så skal du i nogle tilfælde nævne studierabatten eller måske vide den på din smartphone. Uanset, så kan du herefter nyde din rabat.

Hvis du vil benytte dig af studierabat online:

Du finder igen den ønskede studierabat på platformen. Herefter skal du trykke på “få rabatkode”, og så vil der åbne sig et pop-up vindue, hvor studierabatten står. Denne kode kan du kopier og bruge, når du besøger webshoppen.

DEL INDLÆGGET

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email

SE ANDRE INDLÆG