rolex ure kopi

Billige studiebøger

Studiebøger kan let vælte et SU budget. Er du i gang på en videregående uddannelse, eller skal du til at starte på en, så ved du godt hvor dyrt, det kan være at købe dem. Bøgerne er ikke særlige billige, og du skal have mange nye, hver gang du starter på et nyt semester. Dog er der et par måder, hvor du kan spare på bøgerne, eller du kan være heldig at der findes en gratis version af bøgerne.

Gratis E-bøger

Har du en IPad eller en anden tablet, eller er det bare ikke nødvendigt for dig at have bøgerne i fysisk form? Så kan du anvende Bookboon.com til at finde gratis e-bøger. Er du heldig, findes nogle af de bøger du skal bruge på dit studie der.

Ulempen ved e-bøgerne er at de er finasieret med reklamer, og der en del reklamer i dem, det er dog ikke værre end at læse mange andre steder på internettet, og man må leve med reklamer, hvis man gerne vil have gratis studiebøger.

Du finder Bookboon.com her 

Nye billige studiebøger

Vil du gerne have nye bøger, og i fysisk form, kan du finde dem rigtig mange steder. Det er dog stor forskel på priserne, alt efter hvor du finder dem. Der er dog altid ulemper og fordele ved            alle.

Køb hos boghandleren

Du kan gå ned til din boghandler og købe bøgerne, eller de kan bestille dem hjem til dig. Dette er dog ofte den dyreste løsning, når du skal finde bøgerne. Fordelen er dog helt klart at du kan se bogen inden køb, og du er derfor sikker på, at du får den rigtige bog første gang, du skal derfor ikke bruge penge på at sende en studiebog retur. Ulempen er at de ofte er dyrere at købe bøgerne ved en boghandler.

Køb på nettet i Danmark

En anden mulighed for at få billige studiebøger er ved at handle hos danske webshops. Det er ofte billigere, og du vil kunne få dem leveret direkte til døren. Det er også de største fordele ved at handle på nettet. Ulempen er, at hvis du får de forkerte bøger, kan du risikere at den billigste løsning hurtig bliver den dyreste. Dette skyldtes omkostninger til fragt når du sender dem retur.

Der findes nogle billige webshops der handler studiebøger i Danmark, du kan se dem i listen her under:

Ved Saxo.com kan du slå op under de forskellige uddannelsessteder i Danmark og vælge bøgerne derfra. Du kan med fordel have en konto hos Saxo.com, og derved sikrer dig at opnå de studierabatter som Saxo.com tilbyder på studiebøger.

Køb på nettet i udlandet

Den sidste mulighed for billige studiebøger er at købe dem online fra udlandet. Mange studiebøger er på engelsk, og derfor kan du ofte finde dem på webshops i udlandet. Du kan spare mange penge ved at handle i udlandet. Det bedste sted jeg kan anbefale er Amazon, du skal dog vælge deres engelske side, for at undgå told mm.

Hvis du handler ved Amazon, skal du dog regne med lidt længere leveringstid, men det er ofte her du kan spare pengene.

Du finder Amazon her. 

Køb brugte studiebøger

Vil du ikke bruge så mange penge på bøger, kan du med fordel købe dem brugte. Du kan derved spare rigtig mange penge på dem.

Hvis du køber brugte studiebøger, kan det dog være at de ikke er af nyeste dato, der er skrevet i dem, og de kan være slidte. Det kan dog sagtens være, at bøgerne ikke skal anvendes meget i skolen, og derfor kan brugte sagtens være nok til formålet.

Skal du ud og finde brugte studiebøger, kan du anvende forskellige hjemmesider. Af de forskellige hjemmesider kan jeg anbefale følgende.

Bogbasen.dk

Bogbasen.dk er Danmarks største portal for salg og brugte studiebøger. Der er et stort udvalgt, og du kan spare rigtig mange penge.

Bookcase.dk

Bookcase.dk er en webshops, som sælger både brugte og nye bøger. Det foregår ved at andre sætter deres bøger til salg igennem Bookcase.dk. Når bogen er solgt, får man en besked og så sendes bogen med GLS. Køberen betaler bogen, men pengene bliver først overført til sælgeren, når modtageren har modtaget bogen med GLS. Derfor er du sikker på en sikker handel. Du skal dog være opmærksom på at Bookcase.dk tager 10 % af salgsgevinsten, dog mindst 25 kr.

Pensum.dk

Hos Pensum.dk kan du også forhandle brugte bøger. Under kategorien brugte bøger er det nemt at søge efter den studiebog du mangler.

Kender du flere måder så skriv endelig i kommentar feltet her under.

2 kommentarer

 1. Hej

  Jeg vil bare gøre opmærksom på, at det nu er muligt at låne sine bøger som e-bøger for blot 300 kr. Pr. Halvår. Ingen reklamer
  Vi har endnu ikke så mange bøger. Men vil meget gerne udvide vores sortiment.
  Vi har i øjeblikket bøgerne til Finansøkonom, Pba. I finans, financial controller og bøger til første semester på pba i marketing markedsføring. Disse bøger er købt ind ud fra EAL’s bogliste. På SDU har vi bøger til HA erhvervsøkonomi m. Merit og Cand. Merc. Aud.
  Håber det kan hjælpe 🙂

 2. Hej Claus

  Rigtig fin artikel. Kan se at du selv skal starte på maskinmester-skole til januar, og her vil du nok støde på studiesalg.dk. Pt. er der over 100 brugte maskinmesterbøger til salg, og ligeledes kan man også finde bøger til skibsfører, pædagog og sygeplejerske uddannelserne. Listen udvides hele tiden 🙂

  Mvh. Rasmus

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*