Spar penge med Google, når du er på SU

shutterstock_1159828186

Dette indlæg er sponsoreret indhold

SU-livet er ikke altid en dans på roser. Har du lidt for mange dage, hvor du spiser havregryn til aftensmad, eller tæller spaghetti med ketchup som et gourmetmåltid? Så skal du måske til at overveje, hvordan du kan bruge din SU lidt bedre, så pengene rækker længere.

Vi ved godt, at det ikke altid er lige nemt at spare. Hvis du ikke har tid til et ekstra job, din husleje sluger mere end halvdelen af din SU, og du også skal betale for et månedligt buskort, er det ikke sådan lige at lave mere plads i budgettet. Men det kan godt lade sig gøre, og du skal faktisk bare bruge det, du alligevel bruger hele tiden: internettet.

Der er mange ting, du ikke kan komme udenom, selvom du er på SU. Du skal stadig have husholdningsapparater, gå til tandlæge, købe ind og lige huske i ny og næ også at forkæle dig selv med andet end en skål varm havregrød. Bliv bedre til at bruge Google – så vil du se, hvordan du pludselig sparer penge på noget af alt det, du førhen så som en fastsat, stor udgift. Google er nemlig ikke bare en søgeportal, der helt objektivt lader dig finde det, du leder efter. Der er algoritmer, smarte funktioner og smuthuller, som gør, at du kan spare en del penge – perfekt til det sparsommelige SU-liv!

Søg efter rabatkoder

Har du fundet den perfekte jakke til det kommende efterår eller en smuk kjole til weekendens fødselsdag? Hvis du er på SU, er det måske ikke kun godt, at du har fundet et stykke tøj, du bare ikke kan undvære. Et godt tilbud kan være din redning, og det er muligt, selvom webshoppen ikke umiddelbart kører tilbud på lige det tøj, du er faldet for.

Her kan du bruge Google ved at søge efter den webshop, du har fundet tøjet på, efterfulgt af ”rabatkode”. Der er mange sider med rabatkoder, hvor du for eksempel kan spare fragten eller 10 % på en vare eller et helt køb. Nogle gange får du også rabat, hvis du melder dig til webshoppens nyhedsbrev – det er også noget, siden med rabatkuponer kan fortælle dig.

Brug Googles smarte søgefunktioner

Google kan ikke gætte sig til, hvad du er ude efter, og leder du efter studenterrabatter på nettet, kommer det måske ikke frem bare ved at søge på en butik, restaurant eller service og ”studenterrabat”. Vi har et godt tip til at finde frem til det helt rigtige, også selvom det er godt gemt på den hjemmeside, du er interesseret i.

En af de store udgifter for studerende er tandlægebesøg. Men vidste du, at mange tandlæger har studenterrabat? Brug Googles Search Operator ”intext”, når du skal finde en tandlæge med rabat til studerende i din by. For eksempel skriver du i Google: ”intext: tandlæge studenter Aarhus”. Så får du vist de tandlæger, der har studenterrabat, som Lindberg Tandlægeklinik i Aarhus, der har op til 15 % på udvalgte ydelser. Måske var den klinik ikke kommet frem, hvis du ikke havde brugt Googles smarte funktion – udforsk den og se, om du ikke finder nogle gode rabatter og tilbud, som du ellers ikke ville have fundet.

Læs guides online, inden du køber

Mangler du noget til hjemmet? En af de ting der koster mere, end du ellers lige havde regnet med? Google er igen din ven. Der findes masser af guides til at finde de bedste produkter på markedet, og den store fordel ved disse guides er, at de ofte har links til de bedste priser på det produkt, du er interesseret i. Priserne opdateres også, når de forskellige sider får tilbud.

Du er måske ude efter en støvsuger, og hvis den skal være ordentlig og holde mere end nogle måneder, er det ikke det billigste at købe. Du kan søge efter en støvsugerguide på Google og finde de bedste tilbud. Se for eksempel denne guide til den bedste støvsuger. Ud over priser hjælper den dig også med at finde den bedste model. Så er du sikker på, at du nok skal finde den bedste pris – og bedste støvsuger.

Tjek tilbudsaviserne hver uge

Havregryn er altid billigt. Men ville det ikke være fedt at finde noget lidt mere spændende at komme i indkøbskurven? Hvis du bruger Google til at tjekke tilbudsaviserne, kan du finde en masse gode tilbud, der letter lidt på dit budget – og samtidig giver dig lidt mere interessant mad.

Du kan enten søge efter en specifik butik, hvis du altid handler i den samme, eller du kan søge efter et bestemt produkt. Skal du for eksempel bruge en ordentlig portion hakket oksekød til din lasagne til næste uges madklub, søger du for eksempel ”hakket oksekød tilbud”. Google viser dig en række hjemmesider, der samler tilbud fra flere supermarkeder ét sted – så finder du nemt det bedste tilbud, og sparer gode penge, så der kan komme mere luft i dit stramme SU-budget.

DEL INDLÆGGET

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email

SE ANDRE INDLÆG