rolex ure kopi
Forside >> Lejligheden og Dagligdagen >> Økonomi og Forsikring >> Sådan finder man en billig iPhone på SU

Sådan finder man en billig iPhone på SU

Når man er på SU, så er der ofte ikke så mange penge at gøre godt med. Især ikke hvis man er udeboende. Når huslejen, internettet, elektriciteten og alle de andre faste udgifter er betalt, så er der nok ikke mange penge tilbage, som man kan bruge på at forkæle sig selv.

Derfor kan det være svært at finde penge til luksusting som eksempelvis en iPhone. Men det er bare heller ikke sjovt at skulle undvære, når alle de medstuderende render rundt med sådan en. Dog er der håb forude. For selvom man kun er på SU, så er der stadig flere muligheder for at finde penge til at købe en lækker og billig iPhone.

Køb en billig iPhone brugt og få meget for pengene

Billig IphoneEn af de trends, der ved at blive utroligt hotte for tiden, er at købe iPhones brugt. Der er efterhånden åbnet en del forretninger op rundt omkring i landet, som har specialiseret sig i at opkøbe brugte iPhones og sælge dem videre for fordelagtige priser.

Hvor man eksempelvis skal give omkring 3000 kroner for en ny iPhone 4S, så kan man ved at købe den brugt hos en forhandler finde den model til ca. 1700 kroner. En besparelse på hele 1300 kroner. Og 1300 kroner er alligevel til at tage og føle på, når man er på SU.

Hold øje med skarpe tilbud hos de store kæder

Et andet trick, som man kan gøre brug af, når man skal finde en billig iPhone på SU, er at holde øje med de ugentlige tilbudsaviser fra de store kæder.

Selvom det kan virke lidt gammeldags at bladre igennem tilbudsaviserne, så er det nu engang muligt at falde over et rigtig fordelagtigt tilbud engang imellem. Det skyldes blandt andet de store kæders kæmpe købekraft, som gør dem i stand til at købe enorme varepartier af gangen.

Så kig næste gang i tilbudsaviserne fra kæder som Føtex, Bilka og Elgiganten. Det er ofte der, de lave priser gemmer sig. Vær dog opmærksom på, at der ofte er tale om her og nu tilbud, så man skal være klar på at slå til med det samme, hvis man vil gøre brug af de skarpe tilbud.

Sammenlign priser automatisk og spar mange penge

Det sidste trick er at gøre brug af prissammenligningssider. En af fordelene ved det er, at man ved få klik kan finde frem til det absolut billigste sted at købe den enkelte iPhone model.

Så hvis man er på jagt efter en billig iPhone 6 eksempelvis, kan man nemt og hurtigt, ved at bruge en prissammenligningsside som bl.a. Pricerunner, finde det billigste sted at købe lige netop den model.

Det kan være en god ide at gøre brug af denne metode, hvis man ikke er interesseret i at købe din iPhone brugt. Dog er der hos langt de fleste forhandlere af brugte telefoner stadig garanti og reklamationsret, og langt de fleste af de mobiler, de sælger, er i rigtig god kvalitet.

Så drømmer man i sin vævre SU tilværelse om at finde en billig iPhone, så kan det altså lade sig gøre. Eksempelvis ved at bruge en af de tre metoder, som der er nævnt her.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*