OPSKRIFT: PIZZA PÅ ÆRTEBUND (35 KR.)

Pizza

Når det nogle gange bare skal gå hurtigt, så er pizza hvad der først falder mig ind at lave. Allerbedst fungerer den hurtige ret, hvis bunden ikke skal æltes og hæve. Hvis bunden laves på ærter er det lige præcis tilfældet.

Bund

500 g. ærter

3 dl. havregryn

1 tsk. salt

2 æg.

Ærterne koges let, og blendes med havregryn, æg og salt. Dejen bredes ud på en bradepande, i enten én stor eller to små pizzaer. Bunden(e) forbages i ovnen ved 200o i 10 minutter, mens du snitter fyldet der skal på pizzaen.

Topping

1 dåse hakkede tomater

1 kugle frisk mozzarella

1 rødløg, fintsnittet

4-5 champignoner, fintsnittet

½ squash, skåret i tynde skiver

5-6 stykker serranoskinke (Føtex har en pakke med 70 g til 11 kr.)

Super nemt

Bundende smørers med tomat og pyntes med fyld (efter egent valg eller køleskabets indhold). Pizzaen bages i yderligere 10-15 minutter ved 200o.

Leveret af: Caroline Thomsen – Se hendes instagram for mere inspiration her

DEL INDLÆGGET

SE ANDRE INDLÆG

Close Menu