rolex ure kopi
Forside >> Hvem er jeg?

Hvem er jeg?

Claus HansenJeg hedder Claus Hansen, og er ejer af SULivet.dk. Jeg bor i øjeblikket i det sønderjyske, men flytter til Århus til efteråret. Jeg skal fra 2014, til at have et liv på SU, hvilket jeg glæder mig en del til. Det er ikke det at jeg ikke har råd til alt det jeg ønsker mig, men mere den udfordring det er at leve for så lidt, og få det hele til at køre rundt uden jeg skal ud og låne penge hist og her.

Jeg vil i min egen udfordring videre give informationer jeg får med på vejen, i håb på at andre vil kunne bruge dem. Derfor købte jeg domænet SULiv.dk i juni 2013 og vil hele tiden komme med nye indlæg omkring alt du skal vide når du skal flytte i lejlighed, leve på SU osv.

Jeg vil derfor undersøge markedet, og finde ud af hvad man kan få af tilskud, støtte mm. Der er mange ting man skal have styr på, og du kan spare rigtig meget hvis du vælger at bruge dine penge rigtig.

Giv din mening

Har du andre holdning, eller har du gode tips og tricks kan du til enhver tid sende dem til mig via kontakt formularen, eller skrive en kommentar til mine indlæg. Du skriver en kommentar i bunden af hvert indlæg.

Siden er til for at hjælpe andre, og du kan derfor hjælpe, hvis du giver din mening på den ene eller anden måde. Vi studerende med hjælpes af for at få et godt SULiv.
En kommentar

  1. Hej Claus, jeg faldt over din blog i jagten på andre danske blogs om privatøkonomi.

    Jeg skriver selv fra et lidt andet perspektiv, men kan sagtens huske tiden på SU. Fedt, at du forsøger at hjælpe folk i gennem en økonomisk udfordrende tid!

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*