HVEM STÅR BAG SULIVET.DK?

Vi ønsker at hjælpe og inspirere studerende til et lettere studieliv

SUlivet.dk er et foretagende drevet af DIGURA ApS. DIGURA ApS er et LegalTech-firma, som er specialiseret i lejeretten og som ofte hjælper studerende, som har problemer med deres udlejer. 

Vi havde et ønske i virksomheden om at gøre lejeforhold nemme og overskueligt for studerende, men det skulle selvfølgelig også gælde alt andet. Derfor har vi overtaget www.SUlivet.dk med henblik på at lave en af Danmarks mest informative sites til studerende. 

Vi vil opdatere siden med oplæg på ugentlig basis, hvor fokus vil være på forskellige problemstillinger og lækre tilbud. Vi vil ikke bruge siden som et salgsfremstød, men i stedet have en informativ og ekspertise-tilgang til området, hvor de kun arbejder i vores læsers interesse.

Indenfor de artikler der omhandler lejeretten, har vi valgt at henvise til DIGURA, idet at vores artikler og firmaet er styret af nogle af Danmarks største eksperter inden for lejeretten.

Ved spørgsmål eller lignende, kan vi kontaktes via kontaktformularen. Det samme gælder ved ønske om gæsteblogging, samt andre initiativer.

Med venlig hilsen
Hele teamet bag SUlivet.dk og DIGURA ApS

Vil du have et indlæg på SUlivet.dk?

Hos SUlivet.dk ønsker vi kontinuerligt at udvide vores tilbud og gode råd til de studerende, så hvis du har et inspirerende emne eller et tilbud, som du vil bidrage med, så kan du tage kontakt til os her.