Når du kommer på SU, skal du ud og skrabe alle de små penge sammen, som du kan. Det lyder mærkelig at sige man kan spare 20 kr., men hvis du kan spare 20 kr. mange steder, så er det lige pludselig flere hundrede kroner. Det er meget på en SU, og det kan betyde forskellen på overskud og underskud. Det kan også betyde, du har råd til f.eks. et par sko mere i måneden.

Et billigt mobilabonnement kan nemt spare dig for mellem 20 kr. og 100 kr. per måned. Du skal tænke på, hvad du har af forbrug, og hvad du kan undgå af forbrug.

SULivet.dk Anbefaler:

Billig og godt mobilabonnement

Oister en et godt og billig mobilbonement som studerende har råd til at betale, og så får du selvfølgelig fri SMS og MMS med i prisen. Lige nu får du 3 timers tale og 1GB data for 79 kr. 


Gå til Oister for at bestille
 

Du skal tænke på, om du behøver alt den taletid, du måske har i dag. Hvis du f.eks. ringer meget hjem til dine forældre for at få tips og tricks eller mangler hjælp til et eller andet, så kunne du måske aftale at du sendte en sms og de ringede dig op. De vil helt sikker gå med til det for at hjælpe dig mest muligt. Kan du så nedjustere din taletid ned til 3 timer eller måske helt ned til 1 time? Derved opnår du et rigtig billigt mobilabonnement.

Du kan samtidig også overveje dit data forbrug. Hvis du flytter til en større by, er der ofte frit internet på skoler og cafeer. Behøver du så 10 GB data forbrug? Kan du nedjustere det en del, for det er ofte det der er forskellen mellem et billigt mobilabonnement og et dyrt.

 

Skriv et svar

© Alle rettigheder forbeholdes - SU-livet

DIGURA har 5 stjerner ud af 5 stjerner på Trustpilot. Se DIGURAs trustpilot

Close Menu