Lav en SU-venlig date til din kæreste

men-2425121_1920

Ofte glemmer vi at overraske dem vi elsker, fordi det hurtigt kan blive dyrt at arrangere den perfekte date, når man er på SU. Her får du et eksempel på en komplet date, der kan laves til en SU-venlig pris:

Gave

Det første step på daten er at lave en gave til din kæreste. Det kan hurtigt blive dyrt, hvis man skal købe smykker, tøj, gavekort osv. Derfor kan du i stedet give et hjemmelavet gavekort med klip til fx massage, kys, en film-aften, en gåtur, en opvask osv. Kun fantasien sætter grænser for hvad gavekortet kan indeholde og hjemmelavede gaver betyder altså bare mere!  

Det skal du bruge:

  • Karton: 10 kr.  
  • Tuscher: 10 kr.
 

Mad

Det andet step på daten er, at din kæreste skal inviteres på lækker mad. Selvom dates på film altid foregår på New Yorks dyreste restauranter, så kan det sagtens gøres ligeså romantisk derhjemme og meget billigere. Handl ind til din kærestes livret og dæk så bordet fint op med stearinlys og blomster.

Det skal du bruge:

  • Ingredienser til livretten = ca. 100 kr.
  • Blomster (køb roser fra dit supermarked og spred bladende ud) = 20 kr.

Oplevelse

Den klassiske oplevelse på daten er at invitere kæresten i biografen, men det kan hurtigt blive dyrt med billetter, popcorn og drikkevarer. Hold i stedet film-hygge derhjemme. Slå luftmadrassen op og red op med dyner – køb så bland-selv slik og popcorn i dit nærmeste supermarked – og sæt herefter en film på fra Netflix.

Din kæreste vil elske det og så kan i være helt alene på daten uden andre.

Det skal du bruge:

  • Bland selv slik: 50 kr.
  • Popcorn: 10 kr.
  • Netflix: 0 kr.

Samlet pris

Her har du opskriften på den perfekte komplette date. Alt dette kan gøres for den nette sum af 200 kr. Dét er SU-venligt og du vil gøre din kæreste super glad.

God fornøjelse!

DEL INDLÆGGET

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email

SE ANDRE INDLÆG