Sådan køber du hårde hvidevarer på budget

123

Et stort indkøb kan ofte vælte de fleste studerendes budget, og SUen rækker sjældent langt, når uventede udgifter forekommer. Når det kommer til hårde hvidevarer så er vi så heldige i Danmark, at disse ofte følger med i lejligheden – men der er flere og flere situationer, hvor unge på SU står overfor køb af hårde hvidevarer. Nybyggeri i store byer som København og Århus, udlejes oftere og oftere uden eller delvis uden hårde hvidevarer således, de studerende selv må købe og indsætte disse. Når lektionerne kalder og opvasken bliver større og større, så ønsker mange studerende muligheden for køb af opvaskemaskine og andre hvidevarer som, kan gøre livet lettere. Hvordan får du råd til alt dette som studerende? Læs med i dette indlæg, hvor vi giver dig de bedste tips.

 3 simple indkøbsråd

  1. Vent aldrig med at købe indtil produktet er gået i stykker.
  2. Undgå brand-præferencer, men køb på baggrund af din research.
  3. Prut om prisen med produkter, som har synlige småfejl.

123

Sådan køber du dine hårde hvidevarer billigst 

Der findes utallige råd til hvordan du gør dine indkøb billigst, men der er et vigtigt element som disse overser – og det er hvilket tidspunkt på året, hvor du skal være på udkig efter bestemte produkter. På specifikke tidspunkter af året vil du opleve, at visse hårde hvidevarer produkter er billigere end andre. Herunder fremviser vi præcis hvornår på året, du skal gøre dine forskellige hvidevarer køb.

 Opvaskemaskiner (fleste modeller)

Ofte vil priserne afhænge af, hvornår nye modeller rammer det danske marked.

Ved opvaskemaskiner er der ikke noget bestemt tidspunkt, hvor nye modeller bliver introduceret til markedet. Derfor må man være på udkig efter de gode tilbud igennem reklamerne. Herudover kan demo-modeller være en god måde, at spare penge på opvaskemaskinen. Nedskriv priserne måned for måneden løbende for, at skabe et overblik over priserne – start allerede i dag med at gøre dette her.

Fryser/køleskab (alle modeller) 

Med mange af de store hårde hvidevarer produkter, vil de almindelige tilbud ofte være udgangspunktet for en god pris, men ikke med fryser og køleskab. De store internationale producenter udsender nye modeller i maj, hvilket betyder at de tidligere modeller skal sælges billigt i april og maj månederne.

Grill (alle modeller) 

Priserne på grilludstyret vil ofte være lavest i vinterhalvåret, men herudover så kan du med fordel købe din grill i ultimo august, og gøre brug af virksomhedernes panik over ikke at have solgt nok. Hvis dette køb kan fastsættes efter en periode med regn, vil prisgevinsten være størst.

Støvsuger (afhængig af type) 

Støvsugere skal købes efter hvornår nye modeller rammer markedet, hvilket de ofte vil omkring juni måned. Derfor skal du være på udkig efter billige modeller i april og maj månederne. En begyndende sommertendens i ultimo maj, kan være med til at nedsætte prisen endnu mere. En fordel vil på forhånd være, at danne sig et overblik over hvilken type man er på udkig efter – prisen på de forskellige typer variere et par uger. Tjek de forskellige støvsuger modeller her.

Ovn og komfur (fleste modeller) 

Med disse produkter vil de billigste priser ofte kunne opnås i september og oktober, da nye modeller rammer markedet i denne periode. Igen kan demo-modeller være en mulighed.

Indlægget er skrevet i samarbejde med Lavprishvidevarer.dk, på baggrund af deres viden indenfor branchen af hårde hvidevarer. Læs mere omkring at spare penge på hårde hvidevarer her på SUlivet lige her.

DEL INDLÆGGET

SE ANDRE INDLÆG

Close Menu