Hvad er DIGURA?

DIGURA

Hvem ejer egentlig www.sulivet.dk? Det gør DIGURA. DIGURA er et en Legaltech-startup, som er eksperter i lejeret. Vi vil derfor gerne give et indblik i, hvad DIGURA og kan. Vi kan hjælpe ved problemer angående lejeloven, problemer med udlejere og ved spørgsmål.

Konceptet

DIGURA er inden for lejeretten, hvor de har spottet et marked med et forældet system med kontingentbetaling og for høje advokatpriser i forhold til de penge, der potentielt kan vindes ved en sag. Det vil DIGURA gøre op med. Det gør vi igennem smarte og komplekse systemer, der både gør det nemmere for klienten, men også i den grad optimerer den interne arbejdsproces. Vi kan således tilbyde hurtig hjælp (faktisk vurdering af sagen inden for et døgn), høj tilgængelighed (tilgængelig for hele DK, da betjening sker digitalt), konkurrencedygtige priser (de fleste af vores sagstyper, tager vi kun max 25 % af besparelsen – det vil sige kun hvis DIGURA vinder sagen) og en risikofri ydelse.
De tilbyder både at tage dialogen med udlejer, men også at føre sagen ved huslejenævnet.

Selve systemet

DIGURA har udviklet et system, der kan gøre hele den juridiske proces digital. Vi har oprettet en platform, hvor lejere kan melde deres krav ved at besvare 7-11 spørgsmål og vedhæfte de relevante dokumenter, f.eks. lejekontrakt, forbrugsregnskaber m.m. Det udviklede system sammenkobler de konkrete fakta med relevant lovtekst og over 4500 afgørelser og domme. Hvis det vurderes, at der er noget at komme efter, har DIGURA ligeledes på baggrund af de 4500 afgørelser og domme prædefineret 200 forskellige sagstyper, så selve udarbejdelsen af skrivelser er også automatiseret. En sag tager derfor ikke meget mere end en time for DIGURA, hvilket også lægger til grund for prisniveauet.

Fremtiden

Danmarks førende Legaltech DIGURA stopper dog ikke ved lejeretten. Løsningen kan nemlig anvendes på de fleste juridiske områder, og kan således videreføres til disse. Det vil DIGURA arbejde på fremadrettet. Derudover har DIGURA også fundet andre steder i den juridiske branche, der kan innoveres, hvortil de vil udvikle løsninger. DIGURA er altså kommet for at blive og være i konstant udvikling. Det er derfor nok ikke sidste gang, at vi hører fra dem.

Teamet

DIGURA ejes af Mike Vestergaard, Bsc.ha(jur) (der tidligere har vundet Karnovs Nytænkerpris for at innovere retshjælpsbegrebet med Lejerens Frie Retshjælp) og Mads Klokkerholm, der læser jura på 5. semester, men allerede har massere juridisk erfaring, blandt andet som retshjælpsleder i Lejerens Frie Retshjælp og stud.jur. i et advokatfirma siden 2. semester, ligesom han har skrevet håndbøger om lejeret. De har sammensat et team af juridiske talenter, der ligeledes er studerende, og som alle arbejder hårdt for at DIGURA skal blive en succes og Danmarks førende Legaltech. Det er således et meget ungt team, men også et team med et enormt drive, store ambitioner og en god portion vilje.

Flere taler om, at den juridiske branche kan være truet på grund af den nye teknologi og robotter – DIGURAs team ønsker tværtimod denne udvikling velkommen. Vi ser en masse potentiale i den nye teknologi, og har i sinde at udnytte den fuldt ud. Vi ser løsninger i stedet og vil således gå forrest for at innovere den juridiske branche med nytænkning og smarte løsninger. DIGURA finder det nødvendigt med Legaltech løsninger, så den juridiske branche beholder sin status på markedet, og ikke bliver overhalet indenom af andre brancher, der ligeledes gør sig i nye teknologiske løsninger. Den kamp vil DIGURA gå forrest i.

Du kan altid se nærmere på www.digura.dk, hvis det skulle have din interesse. 

DEL INDLÆGGET

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

SE ANDRE INDLÆG

Close Menu