Guide til at få en hund som studerende

billig hundeforsikring

En hund kan bringe rigtig meget glæde ind i livet, så selvfølgelig er der rigtig mange studerende, som overvejer at anskaffe sig en hund. Men det kan virke uoverskueligt, derfor har vi lavet en guide.

Føj en hund til dit budget

Noget at det første du kan gøre for at få et overblik over dine muligheder som fremtidig hundeejer, er at tilføje en ’ønske-hund’ til dit budget. Research hvad din drømmehund spiser og forbruger samt hvilke andre udgifter, der måtte være til denne type hund. Når alt dette er plottet ind i dit budget, er det nemmere at se, hvorledes du kan anskaffe dig en hund.

Glem ikke hundeforsikringen

Når du allerede er i gang med at udarbejde dit fremtidige budget, er det vigtigt, at du også tænker en hundeforsikring oven i prisen. I Danmark forholder det sig nemlig på den måde, at en almindelig ansvarsforsikring for din hund er lovpligtig. Derfor ville det også være en rigtig god ide, hvis du forud for dine overvejelser om en hund tjekker op på hvilke forsikringer, du kan få i dag. Udover en ansvarsforsikring er det nemlig også muligt at tegne tillægsforsikringer, der dækker ved sygdom, uheld eller andre situationer, din hund kan komme ud for.

Du kan her finde en billig hundeforsikring.

Informer dit netværk

Hvis dine beregninger og budget går op i en højere enhed, og du ser det muligt at anskaffe dig en hund, er det næste skridt at informere dit netværk om dine planer. En hund kræver enormt meget opmærksomhed, og derfor kan det, som studerende godt være svært at få alle ting til at hænge sammen.

For at du og din hund kan få en rigtig fin tilværelse sammen, er det derfor en god idé at forhøre dig ad i dit netværk, om der er mulige hundepassere eller hundeluftere, der kan træde til, hvis tiden i perioder bliver knap. Dette gælder også, hvis du på dit studie har planlagt et udvekslingsophold. Så er det nemlig nødvendigt i denne periode at finde et midlertidigt hjem til din hund.

DEL INDLÆGGET

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email

SE ANDRE INDLÆG