Gratis service: Tjek af din lejekontrakt og tjek af husleje

Skærmbillede 2018-07-30 kl. 18.10.22

Ejerne bag sulivet.dk er DIGURA– din digitale lejeretsekspert, som nu har tilføjet yderligere to tiltag til familien

I halvdelen af alle lejekontrakter som vi ser, der finder vi minimum én fejl. Ja, du læste korrekt – i over 50 % af alle lejekontrakter, der er der minimum én fejl. Det vil vi gøre op med, derfor har DIGURA udviklet denne service til alle danske lejere.

Vi gennemgår lejekontrakten manuelt, således at du som lejer altid er sikker på at få den bedst tænkelig vurdering. Skal du høre det bedste? Det er endda 100 % gratis. Det vil ikke koste dig noget at få lavet denne gennemgang og du får svar samme dag som du indgiver lejekontrakten.

Hvorfor kan det være en god ide at få foretaget tjekket? 
Lejekontrakten er rammen for dit lejeforhold og er det skriftlige udtryk for lejeaftalen. Heri definere man en række grundlæggende ting, men også hvilke forpligtelser og rettigheder du har som lejer samt hvad det vil koste dig at bo i lejemålet. En gennemgang af din lejekontrakt kan være med til at:

  • Se om du har betalt penge til noget, som du ikke burde
  • Se om du er pålagt hårde forpligtelser eller mistet nogle rettigheder
  • Blive gjort opmærksom på hvordan generelt står i lejemålet
  • Se om der er indført ulovlige tiltag i lejekontrakten

Tænkt hvis du eksempelvis betaler trappevask og du ikke ved, at dette er ulovlig at opkræve separat (det er det!), så vil du pludselig få at vide at du har penge tilgode – endda helt gratis.

indgiv din sag på www.tjeklejekontrakt.dk og få en professionel vurdering.

På tjekhusleje.dk kan alle danske lejere få vurderet hvordan deres nuværende husleje er i forhold til den gennemsnitlige husleje i sit område. Det vil sige, at du som lejer kan sammenholde din husleje med resten af området og se om du er over eller under dette niveau. Hvis du er over dette, så bør man nok tjekke om man betaler for meget i husleje.

Det foregår endda ganske nemt som lejer, da du blot som lejer skal igennem 3 trin)

  • Gå ind på sitet og indtast dine oplysninger
  • Vi vurderer oplysningerne
  • Vi sender en gennemgang til din mail

Hvor let kan det lige være? Og det er endda gratis huslejetjek.

Over 100.000 danskere betaler for meget i husleje
Det anslås at over 100.000 danskere betaler for meget i husleje, det er på tværs på landet og ikke geografisk ramt mere i et område end et andet – det er derfor en super god ide for dig som lejer, at få testet dette. Og hvorfor skulle man ikke gøre det, nu når det er helt gratis.

I kan tjekke jeres husleje på www.tjekhusleje.dk.

DIGURA har ønsket om at det skal være nemt at være lejer i Danmark, hvis er den primære grund til at DIGURA fortsat investere i disse forskellige tiltag. DIGURA har et brændende ønske om at være lejernes bedste ven. Det gør vi igennem hårdt arbejde, loyalt og tillidsfuldt forhold, hvor vi konsekvent ønsker at støtte og hjælpe lejerne.

I kan læse mere om DIGURAs initiativer her: www.digura.dk.

DEL INDLÆGGET

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email

SE ANDRE INDLÆG