Gode tips til en studie- eller skitur på et SU-venligt budget

adventure-alpine-climb-869258

Der bliver skabt minder for livet på studie- og skiturene, hvor de fleste unge mennesker for alt i verden ikke vil gå glip af dem i løbet af gymnasie- og studietiden. Vi ved dog også, hvor mange penge man kan ende med at bruge på disse ture. Det er dyrt at være afsted med sine venner i udlandet. Derfor har vi samlet nogle tips til, hvordan du kan spare lidt, inden eller undervejs på turen.

Besparelser på skituren

Undervejs på skituren er der mange måder at overholde SU-budgettet på.

Forbered frokosten hjemmefra

Det første du selv kan gøre er at smøre madpakker hjemmefra. Nu tænker du nok, at det ikke lyder så lækkert. For det første, så tænk lige over kvaliteten af maden på pisterne i forhold til priserne. Der er typisk ikke ret meget at vælge imellem derude. Det betyder også, at de enkelte restauranter kan tage meget høje priser på deres mad. Og det gør de også – som du nok har erfaret!

Eksempelvis i Frankrig og Italien er der gode forudsætninger for, at kunne lave rigtig lækre madpakker. Supermarkederne har ofte delikate, lokale råvarer såsom lækker skinke, ost og

brød, hvorfor det er fantastisk at tage med ud og nyde på pisten. Der er mange penge at spare ved at tage din frokost med hjemmefra – tænk over det.

Overvej at bestille uden om rejsebureauet

Tit kan du faktisk spare mange penge ved at arrangere turen selv. Det kræver lidt ekstra planlægning, men så er du også selv herre over, hvordan du vil bo, og hvad I har råd til. På den måde er I også sikre på, hvad I får for pengene. I kan ofte også finde billige flybilletter, hvis I er ude i god tid – så I også sparer den ulidelige, lange bustur.

Lej ski hjemmefra eller lån dig til dem!

Den bedste løsning er at låne alt udstyr fra familie og venner, men har du ikke mulighed for det, kan du faktisk spare penge på at leje dine ski hjemmefra – online. Det kan løbe op i 10-20% af prisen, hvis du bestiller hjemmefra via en skibutik direkte. Enten ved at finde en hjemmeside eller et telefonnummer. Og så er der ofte ligeledes mindre ventetid!

Spar penge på tøj inden dine ture

Det er altid fedt at medbringe nyt tøj, som du kan bruge i festlige lejligheder, når du er afsted med dine studiekammerater. Prøv at hold dette forbrug på et minimum. Ofte vil klassen eller holdet også gerne have ​studietrøjer​ til turene, hvilket kan løbe op, hvis man ikke er helt opmærksom på priserne. Det kan dog gøres utrolig billigt hos Smilo. De tilbyder et prismatch, hvor de går ind og matcher alle priserne på markedet for studie- og skitrøjer. På den måde er du sikret en god pris uanset hvad.

Tilføjelser i garderoben koster også, men der findes faktisk webshops, som tilbyder meget studievenlige priser. Tøj til kvinder​ kan eksempelvis fås i meget studievenlige priser hos Trend Accessories, og ASOS er rigtig gode til herrerne (og piger for den sags skyld).

Husk at shoppe med omtanke, så skal I nok opnå nogle rigtig gode besparelser, som klæder jer godt på til en god studie- eller skitur.

DEL INDLÆGGET

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email

SE ANDRE INDLÆG