Gode og billige studieaktiviteter

fitness-1348867_1920

Billig aktivitet ved siden af studiet

Studielivet er ikke altid en dans på roser. Der kan være mange hurdles på vejen, og sommetider føles det måske nærmere som bjerge, man skal bestige. Det gælder også, når det kommer til økonomien, som måske er lidt trængt i nogle af de år, man studerer.

Derfor kan det være fedt at finde de lidt billigere aktiviteter, hvor man ikke køber sig fattig for at få lov til at deltage. Omvendt skal det jo også vælges på baggrund af, hvad man har lyst til at lave, og det er her, det kan blive lidt sværere. Et godt eksempel er, at mange begynder at spille fodbold igen, når de er kommet lidt i gang med studiet.

Det er en sportsgren, som mange typisk stopper med, fordi fester, piger og drenge og studiet pludselig får en højere prioritering. Det er dog omvendt også noget, rigtig mange vender tilbage til, fordi de ikke kan undvære glæden ved at være en del af et hold og dyrke noget sammen med andre.

Motion med studierabatter

Der findes samtidig også masser af motionsformer, hvor man kan få betydelige studierabatter, hvilket selvfølgelig gør det mere overkommeligt at have med at gøre. Det kan eksempelvis være i motionscentre, hvor flere kæder vælger at give fordelagtige priser til studerende. Det kan også være fodbold eller løbeklubber eller crossfit-centre, som synes, at de studerende skal have det lidt billigere.

Alternativt kan du selvfølgelig opfinde din egen motion ved at gøre det ude i naturen. Særligt i de større studiebyer findes der områder, hvor man kan tage hen og træne, og man kan jo passende kombinere det med en lille løbetur for at få lidt ekstra ud af det. Det er super sundt, og så er det ganske gratis at være med til.

Nørd med din uddannelse

Det er også både sjovt og billigt, hvis man finder måder at nørde lidt ekstra med sin uddannelse på. Det kan være aktiviteter, som måske ikke er direkte forbundet med studiet, men hvor man alligevel lærer en masse, man kan tage med sig videre som relevant viden. Disse foretagender findes eksempelvis i organisationer, som går sammen om at skabe en form for miljøer, hvor man kan mødes og gøre ting med hinanden.

Det kan foregå som debatarrangementer, hvor man får mulighed for at diskutere og debattere med ligesindede studerende, som også gerne vil være klogere på nogle ting.

Vær med til at skabe

Du kan også selv blive en del af miljøer, som er med til at skabe events. Det er faktisk noget, som er meget givende i den forstand, at man møder nye mennesker og dermed også får sociale relationer, man måske kommer fast i efter sin studietid.

Samtidig kan det være rigtig tilfredsstillende at være en af dem, som er med til at skabe noget for andre. Det giver lidt på selvtillidskontoen, at man er med til at organisere ting, og man får sikkert også selv en masse kvalitetstid ud af det, fordi man gør det sammen med andre, som er engagerede i projekterne.

DEL INDLÆGGET

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email

SE ANDRE INDLÆG