Forskellige forsikringsselskaber

11158020-forsikringer-forside-dk-1

Når du skal til at tegne dine forsikringer, gælder det om at finde det forsikringsselskab, der passer bedst til dig og dine behov. Derfor er det ikke kun prisen, man skal være opmærksom på, da der også er ting som forsikringssum, selvrisiko og mange andre ting, der spiller ind i sidste ende. I denne artikel vil vi give dig et overblik over, hvilke forskellige forsikringsselskaber, der er på det danske forsikringsmarked, og hvilke der vil være gode for dig som ung at overveje. På den måde håber vi, du kan finde lettere vej i junglen af forsikringsselskaber.

Alka Forsikring

Første forsikringsselskab, der bliver taget fat på, er Alka Forsikring. Alka Forsikring er et af de mest kendte forsikringsselskaber i Danmark, hvor de tilbyder en række forsikringer, der blandt andet tæller indbo-, bil- og rejseforsikring. Med en vision om at give kunderne forsikringer af høj kvalitet til gode priser, stemmer det godt overens med det faktum, at Alka generelt set er kendt for deres lave priser. Alka er endvidere et vellidt selskab i forhold til kundetilfredshed, hvor de har en score på 79,3 point. Alka er derfor et godt bud, hvis du skal bruge et forsikringsselskab med gode priser samtidig med forsikringer af høj kvalitet.

Topdanmark

Et andet forsikringsselskab, der kan være værd at overveje er forsikringsselskabet Topdanmark. Topdanmark er et Danmarks absolut største forsikringsselskaber, og de tæller mere end en million privatkunder. Ligesom det gør sig gældende hos Alka, kan du hos Topdanmark også få forsikringer, der tæller alt fra bil- til ulykkesforsikring. Som en stor fordel hos Topdanmark har de forsikringer, der er specielt lavet til folk, der er unger 28 år. Som ung kan du både få en indbo-, bil-, ulykkes- og rejseforsikring som en del af deres ”Forsikringer til unge” pakke. Fælles for dem alle er, at de har en lavere månedlige pris end de normale forsikringer. Derfor er Topdanmark et rigtig godt bud, hvis du som ung skal ud og have forsikringer, hvis du lige er flyttet hjemmefra.

Tryg Forsikring

Snakker man forsikringsselskaber i Danmark, kan man ikke komme udenom Tryg, der er det største på forsikringsselskab på det danske marked. Som den største aktør på det danske marked, har de naturligvis også forsikringer, der henvender sig til det yngre segment. Her er der tale om deres ”YoungLiving” koncept – ”en forsikringspakke med alt det vigtigste”, som de selv siger. Pakken er tilegnet unge mellem 18 og 34 år, og du får i denne pakke samlet din indbo-, ulykkes- og rejseforsikring i én pakke. Skulle du få brug for andre forsikringer såsom en bilforsikring, får du endvidere 10-15% rabat på denne forsikring. Som en ekstra bonus får du 10% rabat på din YoungLiving, hvis dine forældre i forvejen er Tryg kunder.

NEXT Forsikring

Fjerde forsikringsselskab på denne liste er NEXT Forsikring. Et koncept, der er 100% online stemmer godt overens med det faktum, at det er en af de nyere aktører på markedet, eftersom de blev grundlagt i 2013. Eftersom virksomheden er 100%, har de også lettere ved at tilbyde konkurrencedygtige priser, da de eksempelvis også sparer telefonisk kundeservice væk. Ligesom de førnævnte forsikringsselskaber har de også valgt at tilbyde forsikringer direkte til unge. Deres kåring som ”Bedst i test” af Forbrugerrådet Tænk vidner også om, at de på meget kort tid har spillet sig godt ind på markedet for forsikringsselskaberne, og at du samtidig får en masse for pengene, hvis du tegner dine forsikringer hos NEXT. Fordelen ved NEXT Forsikring er også, at de i forvejen udbyder meget lave priser på deres forsikring, hvilket altid vil være en fordel, når man lever livet på SU. Endvidere udbyder de en række forsikringer specielt til studerende, der blandt andet tæller indbo-, bil- og ulykkesforsikring.

Alm. Brand Forsikring

Endnu et forsikringsselskab, man ikke kan komme udenom, er Alm. Brand. Som et af Danmarks fem største forsikringsselskaber sidder de også godt på markedet for forsikringer. I modsætningen til mange af konkurrenterne udbyder de også service inden for bank, leasing og pension udover forsikringerne. Som ung mellem 18 og 28 år kan du endda nyde godt af deres Ungdomsforsikring, som er en samlet ulykkes- og indboforsikring, der er specielt designet til dig, der lige er flyttet hjemmefra. Derudover er selvrisikoen kun på 1.242 kroner, hvilket ikke er ret meget sammenlignet med prisen på andre selvrisikoer. Endvidere har du mulighed for at tilkøbe en elektronikforsikring for kun 50 kroner om måneden, og så er alt din elektronik også dækket, hvis der skulle ske noget med det.

GF Forsikring

En af de mindre aktører på markedet for forsikringsselskaber er GF Forsikring, men det betyder ikke, at de skal overses på denne liste med forsikringsselskaber. De udbyder nemlig en ”Studieforsikring”, som er specielt beregnet til dig, hvis du er under uddannelse. Den har endvidere den kæmpe fordel, at du selv kan fastsætte både forsikringssummen og selvrisikoen – så kan du selv styre din økonomi lidt bedre. Med en Studieforsikring fra GF Forsikring får du fire forsikring i én nemlig en indbo-, ansvars- og retshjælpsforsikring samt en id-sikring. Derudover kan du også tilføje andre forsikringer, hvis der er andre, du føler du mangler. Det kan for eksempel være en rejseforsikring, der også dækker dine studieture.

DEL INDLÆGGET

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email

SE ANDRE INDLÆG