Find telefon på SU

hand-iphone-macro-40011

Mobiltelefonen. Vi bruger den flere timer af gangen hver dag, og kan ikke gå ud af huset uden at have den på os. Det kan være dyrt og købe en smartphone, især når man lever på et budget. Den bedste telefon på markedet er er aldrig den billigste løsning. Dette det betyder ikke at man skal lade sig nøje. Vi har lavet en liste over nogle af de bedste budgettelefoner i 2018.

Xiaomi Mi A1

Fra 1.435 kr. online.

Xiaomi Mi A1 har mange funktioner og tilbehør, man normalt ikke ser ved budget telefoner. Den er en af de første telefoner i den lavere prisende til at have et dual kamera og har gorilla glass skærm.

Moto G6 Play

Fra 1.499 kr. i Elgiganten.

Med en Moto G6 Play får man en telefon med top kvalitetsskærm, langt batteriliv og en telefon der hurtigt oplader.

Honor 9 Lite

Fra 1.895 kr. online.

Honor 9 lite bliver også rost for sit fantastiske design og skærmkvalitet. Derudover har den også et langt batteriliv og dual kamera på både for- og bagside, hvilke sikre fremragende billede kvalitet.

Huawei P Smart

Fra 1.399 kr. i Bilka.

Denne telefon har en overordnet pålidelig ydeevne. Den har et godt kamera, fint batteri levetid og en hurtigt og præcis fingertryks aflæser.

Lenovo P2

Fra 1.993 kr. online.

Lenovo P har et enormt batteri af dens størrelse, der sikre 79 timers taletimer over 3G netværk. Den lader også ekstremt hurtigt, og på bare 15 min. er din mobil klar i de næste 10 timer.

Nokia 6

Fra 2.199 kr. i Elgiganten.

Som forventet af en Nokia telefon, er denne model utrolig holdbar. Telefonen er en metallisk konstruktion med en god fingertryks aflæser og et godt kamera.

Apple iPhone SE

Fra 1.888 kr. i Elgiganten.

Telefon har en fin størrelse. Den er let at holde for dem med små hænder og den passer fint i lommen. Ligesom de dyrere iPhones, har iPhone SE også Renita skræm. Denne telefon er et godt valg, hvis du er vant til iOS og ikke er klar til at give slip.

One plus 6

Fra 3.833 kr.

Hvis man ønsker en telefon der har ligeså god performance som den nyeste iPhone eller Samsung, men ikke er villig til at betale 8.000 kr. for en ny telefon, er det en OnePlus man skal købe. Den nyeste OnePlus 6 koster halv så meget og er ofte hædret for den fantastiske kvalitet man får for den lave pris.  

Når du køber en telefon, skal du passe på med tillægskøb som garanti for diverse ulykker. I Danmark er der 2 års reklamation på fejl ved varen, så hvis du har problemer med din telefon, som du ikke selv har forårsaget, har butikken pligt til reparerer din telefon, refundere pengene eller give dig en ny. Nogle butikker prøver at sælge denne reklamation som et tillægskøb eller tilbyde en garanti, der ikke giver meget mere end havde du efter loven har ret til. Vi anbefaler ikke at du køber garanti, især ikke hvis du lever på et budget.

Læs også: Gode råd til at spare penge på SU. 

DEL INDLÆGGET

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email

SE ANDRE INDLÆG