Få hjælp til at finde en roomie!

people-gathered-inside-house-sitting-on-sofa-1054974

Reklame indhold

Rigtig mange studerende finder glæde i at bo sammen med andre. Nogen flytter sammen med venner og bekendte, som de allerede kender. Men det er faktisk også en god mulighed for at lære nye mennesker at kende, ved at finde en roomie, man ikke kender. Det kan man gøre på Findroomie.dk

Find ud af, hvad du søger

Der er rigtig mange ting, som man skal overveje, hvis man vil finde en roomie. Både hvis det er dig der lejer ud, men også hvis det er dig, der leder efter et værelse. Uanset, så skal der være god kemi imellem jer som roomies, eller så kan det godt blive en lang (og kedelig) lejeperiode. Og et godt roomieskab skulle gerne give venskaber for livet. 

For at indfri dette, så skal du sørge for, at du ved, hvad du leder efter i en roomie. For at gøre det lettere for dig selv at afgøre, om en potentiel roomie er den rette, så kan du eventuel lave en liste over værdier, som du værdsætter i en roomie. 

Det kan eksempelvis være, om din roomie skal være dreng eller pige, en specifik alder eller være en social og festlig type eller mere en stille type. Ved at have overblik over disse værdier, så er det nemmere for dig hurtig at vurdere, om en potentiel roomie er den rette for dig.

Hvordan finder du en roomie

Der er mange forskellige måder, at finde en roomie på. Mange opretter en opslag på sin personlige Facebook-profil og få venner og bekendte til at dele. På den både kan dine bekendte også anbefale en roomie, hvis de kender nogen. På den måde har de også sagt god for, at det er en god person at bo sammen med. 

Men der findes også nogle mere strukturerede måder at søge efter en roomie på. På Findroomie.dk kan du oprette en profil, både hvis du søger efter en bolig, men også hvis du har en bolig og søger efter en roomie. På denne side kommer der nye boliger hver dag, og der er mulighed for at lave en skræddersyet søgning efter præcis dét, som du leder efter.

Du får adgang til et unikt beskedsystem, hvor du kan tage direkte kontakt til andre profiler. Der er personer og boliger i alle landets store byer, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg og Randers.

Prisen på en profil her er kun 9 kroner for de første tre dage, hvorefter prisen ændres til 299,-, hvis ikke du afmelder dig inden. Men på Findroomie.dk er du sikker på, at du kan søge mellem Danmarks største udvalg af lejeboliger.

Skab en hverdag med din roomie

Når du har fundet en roomie og alt det praktiske er overstået, og I er kommet på plads i lejligheden begge to, så er det tid til at skabe en hverdag sammen. Det første stykke tid kan du godt forvente, at I begge er lid tilbageholdende, mens I ser hinanden an. Men det ændrer sig rigtig hurtig, når I får gang i hverdagen. Derfor er det vigtig, at I får forventningsafstemt med hinanden tidligt i processen. I skal sørge for, at give hinanden indblik i, hvordan jeres individuelle daglige rutiner er, så I både kan tilpasse jer hinanden, men også så I kan skabe en ny rutine sammen. Tag derfor en snak om de kedelige hverdagsting såsom mad og rengøring. Klarer I det hele sammen, eller vil I holde det adskilt? Hvem står for at betale regningerne? Her kan I med fordel lave en tjekliste, hvor I skriver alt det arbejde ned, som der følger med en lejlighed, og så kan I afkrydse, hvem der har ansvaret eller om det er fælles. Så er der ingen tvivl, og I kan altid tage listen frem og kigge, hvis I bliver uenige om noget fremadrettet. I forhold til at blive uenige, så er det vigtig at huske på, at alle kan blive lidt småirriteret på hinanden, når man går sammen hver dag. Det er derfor vigtig, at I begge husker på, at det går over igen, og eventuel bare sørg for at snakke om, hvad der gør jer irriteret. Så kan I undgå det på et andet tidspunkt, og på samme måde så får I også bygget et rigtig stærkt roomie- og venskab op. Nyd jeres tid sammen!

DEL INDLÆGGET

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email

SE ANDRE INDLÆG