Find boligportal

house-1353389_1920

Er du også forvirret over alle de forskellige boligportaler? Det kan være svært at finde ud af, hvilke boligportaler, der faktisk er relevante og gode lige for din situation. Her er et overblik over de største boligportaler.

AKU-Aalborg.dk

Denne boligportal er målrettet studerende i Aalborg, og består således af ungdomsboliger og kollegier. Hvis du ved, at du skal studere i Aalborg, eller der blot er mulighed for, at du skal studere i Aalborg, er det en rigtig god idé at tilmelde dig hurtigt, så du kommer forrest på ventelisterne til studiestart. Du kan vælge fra hvilken dato, du ønsker at overtage boligen. Boligportalen fungerer således, at du opretter en profil, og herefter udvælger hvilke boliger du kunne tænke dig at blive skrevet op til.

Studiebolig-odense.dk

Denne boligportal er målrettet studerende i Odense, og består således af ungdomsboliger og kollegier. Hvis du ved, at du skal studere i Odense, eller der blot er mulighed for, at du skal studere i Odense, er det en rigtig god idé at tilmelde dig hurtigt, så du kommer forrest på ventelisterne til studiestart. Du kan vælge fra hvilken dato, du ønsker at overtage boligen.  Boligportalen fungerer således, at du opretter en profil, og herefter udvælger hvilke boliger du kunne tænke dig at blive skrevet op til.

Ungdomsboligaarhus.dk

Denne boligportal er målrettet studerende i Aarhus, og består således af ungdomsboliger og kollegier. Hvis du ved, at du skal studere i Aarhus, eller der blot er mulighed for, at du skal studere i Aarhus, er det en rigtig god idé at tilmelde dig hurtigt, så du kommer forrest på ventelisterne til studiestart. Du kan vælge fra hvilken dato, du ønsker at overtage boligen.  Boligportalen fungerer således, at du opretter en profil, og herefter udvælger hvilke boliger du kunne tænke dig at blive skrevet op til.

Akutbolig.dk

På denne boligportal finder du et udvalg af i skrivende stund:
– 5408 boliger

På akutbolig kan du nemt navigere rundt og finde lige netop den by, du søger lejlighed i.
Du skal dog have en bruger for at få oplysninger på udlejer, så du kan kontakte denne.

boiaalborg.dk

Boiaalborg er en ventelisteportal med 20.000 boliger. Prisen for at stå på venteliste er 200 kr. om året. Det er en sammenslutning af 8 boligselskaber, der har samlet en venteliste ud fra alle deres lejemål.

Boligportal.dk

På denne boligportal finder du et udvalg af i skrivende stund:
– 10.662 boliger.

12.487 af deres brugere har fundet en lejlighed inden for de sidste 2 måneder.

Boligportalen har også kundeservice, så du kan komme i kontakt med dem hver dag 9-21.

Du kan på boligportal.dk oprette en boligagent sådan at du får en e-mail, lige så snart der kommer en lejlighed, som matcher dine ønsker. Du skal dog have en bruger for at skrive til udlejer, og vedrørende nogle bestemte boliger skal du have en premium konto for at kunne kontakte udlejer.

Lejebolig.dk

På denne boligportal finder du et udvalg af i skrivende stund:
– 6984 boliger

På lejebolig skal du oprette en bruger og købe ”pluspakken” for at kontakte udlejer.

Findbolig.nu

På denne boligportal skal du oprette en profil for at kontakte udlejer, ansøge boliger eller skrives på venteliste.

Hos findbolig.nu kan du få fortrinsret igennem din pensionskasse. Derudover kan du igennem boligportalen blive skrevet på venteliste til relevante lejligheder.

Relevant for studerende kan du søge udelukkende på ungdomsboliger. Du kan således finde noget, der måske er mere passende prismæssigt lige netop for dig, der kun lever på SU.

Du kan på findbolig.nu oprette en boligagent sådan at du får besked, lige så snart der kommer en lejlighed, som matcher dine ønsker.

boliga.dk

På denne boligportal kan du sælge eller købe bolig. Den er således mest relevant for de, der gerne vil købe en ejerlejlighed eller andet. Det er dog de færreste studerende, der har råd til det.

Skulle du alligevel have pengene til at investere i en ejerlejlighed, kan Boliga anbefales. Det er nemlig Danmarks største uafhængige boligside.

Du kan som bruger få besked, når dit drømmehus kommer til salg og når en bolig bliver sat ned i pris.

DEL INDLÆGGET

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email

SE ANDRE INDLÆG