Sådan finder du den bedste studiecomputer

Dette indlæg er sponsoreret indhold

Er du studerende ved du nok godt, hvor umulig en opgave det er at finde en studiecomputer, der også går godt i spænd med SU-budgettet. Det kan til tider virke helt håbløst at skulle finde penge til en studiecomputer, mens man samtidigt også skal betale for husleje og alle de andre faste udgifter. Men heldigvis kan du sagtens få en ny studie PC uden det fører til røde tal på kontooversigten og havregryn resten af måneden.

Nej, du kan nemlig nu også få en studiecomputer på abonnement, og det kan der faktisk være rigtig mange fordele ved i forhold til at købe en computer. Vi giver dig her tips og tricks til at finde den bedste studiecomputer, der ikke springer SU-budgettet.

Hvad skal du bruge computeren til

Der er ingen tvivl om, at en studiecomputer efterhånden er en nødvendighed uanset hvilket studie der er tale om. Dog er det det vidt forskelligt, hvor krævende arbejde der skal laves på en studiecomputer – det afhænger meget af studiet.

Kræver dit studie blot Word og adgang til internettet, behøver du ikke bekymre dig om computerens ydeevne og tekniske specifikationer, men i højere grad om størrelse og pris. Er der derimod tale om et studie, hvor du på computeren skal video- eller fotoredigere, bruge krævende regneprogrammer eller andre krævende programmer, er det vigtigt at vælge en studiecomputer, som kan klare opgaven.

Bliv studieklar med en ny studiecomputer

 

Bedste bærbar til studiet

Der er nok ingen tvivl om, at en bærbar studiecomputer er det mest populære valg, når man skal finde den bedste computer til studiet. Det skyldes selvfølgelig primært, at computer kan tages med på studiet til undervisning i klasselokalet eller auditoriet. Efterhånden har studiebærbare også så høj en ydeevne, at de kan håndtere enhver opgave, der bliver kastet dens vej.

Skal du have en studiecomputer, der kan det hele og lidt mere til? Så er HP Pavilion 14” til simkort helt sikkert noget for dig. Ikke nok med stor SSD harddisk, god processor og generelt hardware af høj kvalitet, så får du også en 2-i-1 computer med touchskærm, der kan roteres, så du kan bruge den i tablet mode. Det smarteste af det hele? Computeren understøtter simkort, så du kan sætte et datakort i computeren – på den måde har du internet uanset hvor du befinder dig.

Hos den danske IT-virksomhed Duka kan du leje computeren til en fast lav månedlig pris helt uden binding eller gebyrer. Lejer du en studiecomputer fra Duka får du tilmed en helt ny hvert 3. år, så du aldrig står med en forældet computer, der ikke længere kan klare arbejdsbyrden.

Lej den bedste skole computer hos Duka til kun 350 kr./md.

DEL INDLÆGGET

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email

SE ANDRE INDLÆG