Gaveidéer til den, som har alt: Fede gadgets!

christmas-xmas-gifts-presents-17796

Reklame indhold

Det kan være så besværligt at finde en gave til personen, som har alt! Det er selvfølgelig tanken der tæller, men derfor vil man jo gerne give noget, som vedkommende kan bruge. Så i stedet for de klassiske par sokker eller en falske rødvin, så kunne du prøve lykken med en fed gadget fra CoolStuff.dk

Gadgets til ham

Den sværeste person at finde en gave til er typisk manden, faren eller broderen! De mangler som regel aldrig noget, fordi de har alt, som de skal bruge! Tror de! 

Det er helt sikkert kun fordi, at de ikke kender til alle de super fede gadgets, som findes! Har du set denne super fede Cool-Well Kølebrønd, som kan sænkes ned i jordens for at holde drikkervarerne kølige? Sådan en vidste man slet ikke, at man havde behov for, før man fik den hjem i haven! 

Du kan også være ret sikker på, at de ikke har en lige så fed nøglering som denne CollectiKey Nøgleholder, som ligner en hobbykniv men som nærmere kan indeholde 8 forskellige nøgleringe. Og så er den lige så nemt at betjene som en hobbykniv! 

Gadgets til hende

Din mor, din kæreste eller måske bedsteveninde fortjener også at kunne få nogle fede gadgets! De er helt sikkert super gode til at finde på spændende gaver til dig! Så hvordan finder du den helt perfekte gave til dem? 

Kvinderne kan som regel rigtig godt lide noget, som er forbundet med forkælelse og velvære.. Det findes der heldigvis også en masse fede gadgets til! 

Se eksempelvis dette Calm Club Fodmassage-kit, som er ideelt til hende, som er for farten hver dag! Dette massage-kit giver fodmassage og zoneterapi i ét! Du får et par strømper med, hvor man kan se fodens forskellige zoneterapi-punkter, og så får du også et massageredskab i træ, som så bruges til at stimulere foden de helt rette steder. Den ville være helt perfekt, ikke? 

Ellers vil hun helt sikkert blive vild med dette Snug Rug Deluxe tæppe med ÆRMER! Ja, med ærmer! Så bliver det ikke bedre! Så skal hun ikke døje med kolde arme, når hun ligger på sofaen og læser eller spiller på sin iPad! Du kan være sikker på, at hun bliver super glad for tæppet, da hun helt sikkert ikke havde regnet med, at det var noget hun havde brug for! 

Gadgets til dig og vennerne

Dette er en game-changer! Bogstavlig talt! Man kan nemlig også få en masse fede (og billige) gadgets, som du kan bruge sammen med dine venner til en hyggelig spille aften.

Hvis du er med på meme-trenden så kender du måske phrasen New Phone, Who Dis? Det kan du nu få et spil med! Her skal man skabe de mest opfindsomme svar på en rigtig mærkelig sms. Man får point efter hvem der kan lave den mest vanvittige sms-samtale. Kom ikke og sig, at det ikke er det perfekte spil mens der bliver delt en flaske vin? 

Den næste mulighed kan være lidt en ekstrem-sport for mange! Bean Boozled Flaming Five Challenge er en stærk udgave af det kendte Jelly Nelly slikspil. Her er det blot med mega stærke beans. Her får man både spil og (stærk) slik i ét. Det kan være en stor udfordring for mange, men det kan også være med til at sætte ekstra gang i for festen!

DEL INDLÆGGET

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email

SE ANDRE INDLÆG