Få råd til at rejse i din studietid

Rejseeventyr

Er du en af de mange arbejdsomme studerende, der efter mange ugers eksamener, forberedelser og prøver har brug for at komme ud og se verden? Har du et ønske om at komme ud og lufte vingerne lidt og få prøvet nogle grænser af? Så er du landet det helt rigtige sted.

Vi vil nedenfor lade dig vide, hvordan du kan få råd til at rejse til fjerne destinationer uden at gå på kompromis med din studenteropsparing. Kast et blik på siden hvis du har lyst til at vide mere og måske få fornyet inspiration til dine fremtidige rejser.

Bestil dine rejser på afbetaling

Når du skal booke din rejse til en ny og spændende destination, kan du med fordel forhøre dig om dine muligheder, når det kommer til at betale ved hjælp af afbetaling. Hvis du endnu ikke har hørt om fænomenet afbetaling, vil vi i det følgende gøre vores for, at du bliver informeret om denne nye måde at betale på. Rejser og oplevelser på afbetalinger nemlig blevet et kæmpe hit blandt danskere, og du vil herunder kunne læse hvorfor.

Afbetaling kort fortalt

Når det kommer til afbetaling, kan man groft sige, at det er et alternativ til de klassiske lån, der foretages i banken – med afbetaling foregår handlen dog direkte mellem virksomheden og dig.

Når du betaler for en vare, om det så måtte være en computer eller en rejse, via afbetaling, starter du ud med at lægge et beløb for varen, der kan sammenlignes med et depositum. Herefter aftaler du og din forhandler, i hvor mange måneder du betaler af for din vare. Disse betalinger er dermed mindre beløb hver måned, der bliver overført til forhandleren fra din konto.

Når du derfor booker en rejse, og betaler for prisen ved hjælp af afbetaling, vil du ikke opleve store huller i kontoen, men kan trygt vide, at pengene hver måned bliver overført til virksomheden. Som studerende er denne måde at betale på enormt anvendelig, idet en normal SU ikke vil kunne sponsorere dine rejser på egen hånd. Er du derfor studerende, og har lyst til at komme ud og rejse og opleve nye ting, foreslår vi at du overvejer dine muligheder, når det kommer til afbetaling.

Inspiration til nye destinationer

Når du skal vælge, hvilken destination du gerne vil udforske, bør du spørge dig, selv hvilke drømme du har for din rejse. Vil du opleve natur eller kultur? Storby eller fjerne egne? Der findes for eksempel mange destinationer indenfor Europas grænser, der kan give dig lidt af det hele.

DEL INDLÆGGET

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email

SE ANDRE INDLÆG