Derfor bør du overveje at læse i udlandet

Budapest parliament at dramatic sunrise

Er du klar til at starte på en videregående uddannelse, men overvejer at læse den udenfor Danmarks trygge grænser? Så er du bestemt ikke den eneste. Flere og flere danskere drager hvert år ud for at læse i det store udland. Mange gør det for at komme ud og prøve noget nyt. Andre gør det for at komme tættere på de eftertragtede jobs, der har base i udlandet.

Uanset hvad din motivation er for at læse i udlandet, så er vi sikre på, at du nok skal få dig en oplevelse for livet. Du vil lære en masse nye mennesker at kende og få en masse nye oplevelser på kontoen.

Når det kommer til at læse i udlandet, er der selvfølgelig også et par praktiske ting, der skal sørges for. Det giver sig selv, at hver gang du gerne vil hjem på et visit, skal der bookes et fly og transport til og fra lufthavnen. Alt dette er blot praktiske faktorer, der gør sig gældende for en studerende i udlandet. Det skal altså ikke forhindre dig i at komme ud og opleve den store verden. Derfor har vi nedenfor listet et par gode råd til, hvad du kan gøre, hvis du kommer ud for forsinkelser eller et overbooket fly på dine regelmæssige rejser hjem til Danmark.

Hvad gør jeg, hvis der opstår flyforsinkelser?

Som studerende i udlandet er det vigtigt, at du har styr på din rejseforsikring. Denne forsikring sikrer dig nemlig mod alt for store komplikationer, når det kommer til flyforsinkelser, mistet bagage etc. Hav altid din forsikrings kontaktoplysninger med dig, så du nemt og hurtigt kan lade dem vide, hvis noget på din rejse ikke gik efter planen. Afhængig af hvor mange timer dit fly er forsinket, kan du få en erstatning. Denne inkluderer ofte kost og logi i den tid, du er strandet i lufthavnen. Derudover kan du via din forsikring også få en erstatning på din forsinkede kuffert.

Sørg altid for at booke dine rejser i god tid

For at undgå en eventuel overbooking på dine rejser hjem, er det vigtigt at du booker dine rejser i god tid. Hvis du allerede på forhånd ved hvilke fødselsdage og andre mærkedage du gerne vil hjem på, så tøv endelig ikke med at booke dine rejser på forhånd. Dermed får du som oftest også den billigste pris for din rejse.

DEL INDLÆGGET

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email

SE ANDRE INDLÆG