De 3 bedste sites for gratis film

cinema-food-movie-theater-33129

De fleste tænker nok, at man skal betale for at streame film. Men der findes faktisk en del gratis tilbud, hvor det er muligt gratis at streame film.

Det danske unikke

DR er kendt for at være den danske nationale tv-station. Vi har i mange år betalt licens, men efter det nye medieforlig bliver det opkrævet gennem skatten. Det er selvfølgelig ikke gratis, men når du alligevel skal betale til DR igennem din skat, kan du lige så godt udnytte de muligheder, som DR giver.

Der findes nemlig meget mere, end du nok lige regner med, på DR’s website. Der ligger selvfølgelig de programmer, som bliver sendt på DR, men derudover er der et stort arkiv af film og andre programmer, som ligger tilgængeligt for dig. Der findes også rigtig mange spændende dokumentarfilm, som DR har sendt, og som du kan se, når du har tid.

En ulempe ved DR er dog, at du ikke kan streame på DR’s website, hvis du opholder dig i udlandet. Derfor kan du ikke bruge tjenesten, hvis du er på ferie. Men hvis du bare er derhjemme og gerne vil se en spændende dokumentar, så kan vi anbefale dig at smutte ind på DR’s hjemmeside. Der er flere muligheder, end du lige går og tro.

Den mest kendte af dem alle

YouTube er en anden oplagt streamingtjeneste til at se gratis film på. Der er ikke mange videoer, som du ikke kan finde på YouTube. Og selvom der ikke er så mange hele film, så kan du ofte være heldig at finde film, som er opdelt over to videoer.

Hvis du skal finde små kort- eller dokumentarfilm, er det oplagt at finde dem på YouTube. Der ligger film fra hele verden, og der er mulighed for at finde alle typer af film.

Når du søger på YouTube, kan det godt være en god idé at være lidt kreativ med ordene, som du søger på. Derfor er YouTube også bedst, hvis du er helt åben over for de muligheder, som du finder, eller du søger efter noget meget specifikt.

Find gratis film ved de store streamingtjenester

Ved de fleste streamingtjenester ligger der faktisk også en del indhold, som du kan se uden at skulle betale for det. Det er dog ikke de nyeste film, men hvis du gerne vil se en gammel klassiker, ligger de ofte gratis på mange streamingtjenester.

På mange streamingtjenesterer det desuden også muligt at få en måned gratis, hvor du kan se, om det er noget for dig. Det kan du jo også bruge, hvis det blot er en bestemt film, som du gerne vil se, eller en serie, som kører i en kort periode. Du skal blot huske at afmelde streamingtjeneste hurtigt, så du ikke bliver trukket efter den første måned, hvis du ikke ønsker at benytte streamingtjenesten efter den første måned.

Hvis du ikke bruger din streamingtjeneste så ofte, er en anden mulighed også at dele udgiften med en veninde eller din familie. Du kan nemlig altid tilkoble flere brugere til din brugerprofil.

Vil du spare penge andre steder? Få overblik over en masse studierabatter her.

DEL INDLÆGGET

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email

SE ANDRE INDLÆG