Bo sammen – Spar penge

couple-1733996_1920

At finde en roomie eller at bo sammen med en ven kan give rigtig mange glæder i hverdagen. Men det kan ligeledes spare penge på bankkontoen. Det lyder ikke helt skidt, vel? Læs med her om hvor I kan spare penge henne sammen.

Spar penge på forsikringer

Når I bor sammen flere i én husstand, så skal I faktisk også kun have én indboforsikring, da denne dækker over boligen. Det betyder ikke noget for, hvor mange der bor sammen. Det, som også er rigtig smart ved en indboforsikring er, at den også typisk dækker jeres cykler. Så hvis bare uheldet er ude for én af jer, så dækker den stadig.

Ligeledes har en indboforsikring typisk også tilknyttet en ansvarsforsikring. Det betyde, at den også dækker, hvis én af jer kommer til at forvolde skade på nogen af de ting, I ejer – Eller hinanden. Men det håber man selvfølgelig ikke på! 

Dét som gør, at nogen overvejer at droppe indboforsikringen er, at man aldrig kan vide, om man får brug for indboforsikringen. Man kan sagtens have boet sammen i mange år uden at få brug for den, og så virker det måske som spild af penge. Men der kan desværre ske noget en dag, og så er det virkelig ærgerligt ikke at have en. Men derfor er det smart, at man kan dele om den som roomies. 

Rigtig mange selskaber har faktisk også nogle gode tilbud til studerende. Så vi kan kun anbefale jer at få en indboforsikring.

I splejser om alt det kedelige

Når man typisk bor flere sammen, så deler man om udgifterne til at vedligeholde lejligheden. Altså alt det kedelige; rengøringsmidler og lignende. Man bruger det aldrig særlig ofte, og når man så mangler det, så er det bare så træls at skulle kaste penge efter. Budgettet bliver lige halveret for jer begge to. 

Det gælder også ting såsom internet, hvor prisen ofte bliver en smule billgere jo højere hastighed man vælger. Så hvis I er glade for et hurtigt og godt netværk, så kan I ligeledes spare penge her, hvis I vælger at flytte sammen. 

Del flere ting sammen

Når man skal bo sammen, så skal man ofte blive enige om mange ting;

Vil man købe mad sammen eller hver for sig? Der er i hvert fald også lidt penge at spare, hvis man vælger at splejse om de større måltider. I kommer også til at kunne lave nogle lækre retter med lidt flere ingredienser, hvis I er to om det. Og på sammen måde undgår I madspild, da det ret ofte er svært at lave én-mandsportioner. Så ved at lave et større måltid sammen, så kan I få noget bedre mad, men I har også mad til længere tid af gangen – Og det sparer I også tid på. Det er jo ikke altid lige sjovt at skulle stå i køkkenet 2 timer, når man lige er kommet hjem efter en lang skole dag. 

DEL INDLÆGGET

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email

SE ANDRE INDLÆG