Billige hvidevarer som studerende kan betale

1153287_68716490

Det at flytte i lejlighed kan godt være dyrt. Det kan dog blive endnu dyrere, hvis du selv skal medbringe hvidevarer. Der er nogle steder du selv skal medbringe køleskabe, ovn og vaskemaskine. Nogle gange kan en tørretumbler, fryser eller en mikroovn også være guldværd. Her vil jeg kigge lidt på hvor billigt man kan få de forskellige hvidevarer.

Billige køleskabe

Skal du selv medringe et køleskab til din lejlighed, er der flere måder, du kan skaffe en billig køleskab på. Du kan selvfølgelig købe en brugt på DBA.dk. Det at købe køleskabe brugte er med den usikkerhed om det overhovedet virker, eller om det går i stykker inden for kort tid. Det kan hurtig blive en dyr løsning med brugte køleskabe, men det kan også vise sig, at du finder en billig køleskab, der holder i rigtig mange år.

Når du vælger et køleskab, er det også en god idé at blive enige med dig selv, om du vil have et køle/fryseskab eller bare et almindelig køleskab. Hvis du ikke har andet fryseplads, er en køle/fryseskab det anbefalet valg. Hvis du dog allerede har en fryser af en art, kan du sagtens nøjes med en køleskab.

Ud fra antal der bor i lejligheden og dine købevaner, kan du udregne, hvor stort et køleskab du skal have. Handler du stort ind hver uge, kræ

ver det et større køleskab i liter. Tommelfingerreglen for hvor mange liter dit køleskab skal være, er 100 liter for 1 person og der efter 50 liter oveni per person. Er i 2 personer, er det 150 liter, 3 personer 200 liter osv.  Samtidig skal køleskabet højde ikke være højere end et evt. køleskabsskab. Derfor må du måle højden som er den maksimale højde.

Den sidste punkt er energi klasse. Energi klasse er en mærkning som viser dig, hvor økonomisk køleskabet er, og hvor meget strøm det bruger. Det hedder C, B, A, A+ eller A++. A er bedst og jo flere plusser, jo billigere er køleskabet at have kørende, men jo dyrere er det i indkøb.

Wupti.com har et stor udvalg af køleskab. Find køleskabe med og uden fryser her.

Billig fryser

Har du ikke en køleskab med fryser, eller ønsker du dig en større fryser, så kan du sagtens finde nogle billige nogle. Det er altid en fordel med fryse plads, både for at fryser rester ned, og madvarer du har købt på tilbud. Du kan altså spare mange penge på at fryse mad ned, og derfor kan du med fordel anskaffe dig en lille fryser.

Der findes 3 typer fryser, den ene er frysere i køleskabe, som jeg skrev om oven over her. Den anden er frysebokse også kaldet kummefryser, og den til sidste er fryseskabe. Forskellen på frysebokse og fryseskabe er opbygningen. Fryseskabe er bygget op som et køleskab, hvorimod et fryseboks er bygget som en boks.

Størrelsen af en fryser i liter skal du tage og bedømme ud fra dine daglige vaner. Dog behøver du ikke særlig stor fryser, hvis du er selv eller i er 2. 100 liter fryser er en fin størrelse, med mindre du køber meget ind til at fryse ned.

Den sidste punkt er energi klasse. Energi klasse er en mærkning som viser dig hvor økonomisk fryseren er, og hvor meget strøm det bruger. Det hedder C, B, A, A+ eller A++. A er bedst og jo flere plusser, jo billigere er fryseren at have kørende, men jo dyrere er det i indkøb.

Du kan hos Wupti.dk få yderst billige fryser. Du kan finde billige fryseskabe og frysebokse ved Wutpi.com, find dem her her. 

Billig mikroovn

En billig mikroovn kan være guld værd, når du lige skal varme maden hurtig op. Jeg kan ikke selv undvære, den kæresten og jeg har købt. Du kan vælge, når du køber en billig mikroovn, at købe en almindelig mikroovn, eller kan du vælge at købe en kombiovn. En kombiovn har både en ovn og en mirkoovn indbygget.

Det lyder dyrt, men hvis du alligevel vil have en mikroovn, kan du for 200-300 kr. mere få en kombiovn.

Fordelen ved en kombiovn er helt sikker at besparelsen på elforbruget. Du slipper for at varme en stor ovn op, for at varme mindre portioner op.

Wupti.com har et stor udvalg af billige mikroovne og kombiovne. Find dem her. 

Billig vaskemaskine

776861_25157845

Er vaskemaskine ikke en del af dit nye lejemål? Så skal du sikkert ud og finde en så billig vaskemaskine som muligt. Det kan sagtens også lade sig gøre at finde en rimelig billig vaskemaskine.

Er du alene, eller er i et par, er det begrænset hvor meget i skal vaske. Det er derfor en god idé at finde en forholdsvis billig vaskemaskine, da jeres vaske forbrug ikke er særlig stor. Du kan sagtens nøjes med en af de billigste vaskemaskiner, men du kan også give 300-500 kr. mere for en lidt bedre vaskemaskine. Du kan regne med at finde en vaskemaskine fra 2.000-3.500 kr., alt efter hvor god en vaskemaskine du vil have.

Jeg vil anbefale en vaskemaskine med 1.200-1.400 omdrejninger og 6 kg. Hvis jeg skulle sige et mærke ville jeg nævne Bosch.

Du kan finde billige vaskemaskiner ved Wupti.com. Find nye billige vaskemaskiner her.

DEL INDLÆGGET

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

SE ANDRE INDLÆG

© Alle rettigheder forbeholdes - SU-livet

DIGURA har 5 stjerner ud af 5 stjerner på Trustpilot. Se DIGURAs trustpilot

Close Menu