Benyt Deals og oplev mere for mindre

special-offer-606691_1280

Hvor henne kan man finde deals?

Der findes utallige hjemmesider, der udbyder rejser, oplevelser, shopping og forkælelse til billigere penge end man normalt kan finde det til. Når man er på SU, så kan det være svært at finde råd til at forkæle sig selv, sin kæreste eller sine venner. Det er derfor en god ide dagligt at holde øje med siderne, hvor man både kan være heldig at finde billige frokost-deals samt billige rejser til udlandet.

Mange af hjemmesiderne tilbyder faktisk også, at man kan tilmelde sig deres nyhedsbrev, hvor man dagligt eller ugentligt modtager de gode deals direkte på sin mail. Det bliver ikke nemmere!

www.deal.dk
Deal tilbyder mest oplevelse og forkælelse indenfor Danmark – men har sommetider også nogle billige smutture til fx Nordtyskland, hvor man kan bo på sine krohoteller og spahoteller til meget få penge.

På hjemmesiden har de en søgefunktion, hvor man kan navigere rundt ud fra hvilken type oplevelse man søger og ud fra hvor i landet man befinder sig.

Det er desuden muligt at købe gavekort til hjemmesiden, så man kan forkæle andre med de gode tilbud og oplevelser.

www.sweetdeal.dk
SweetDeal har udover lokale oplevelser også et stort udbud af storbyrejser og charterrejser, hvor man både kan købe hotelophold separat eller samlede tilbud med både transport og overnatning. Hvis man ønsker en billig rejse er det derfor et godt sted at holde øje, for at skaffe de gode tilbud!

www.bownty.dk
Bownty har et kæmpe udbud af deals, idet de samler deals fra de øvrige steder. Der er derfor et stort udvalg og man kan nemt navigere sig rundt på siden alt efter hvad man søger. Det er også et godt sted at kigge, hvis man er på udkig efter en gave, da de udbyder deals i alle prisklasser.

ww.all2day.dk
Hvis du bor i Aalborg, så er denne side  helt essentiel for dig. Her samles alle deals, der ligger i nærheden – og her er alt fra cafebesøg, tandlægebesøg, mekaniker-tilbud, spa-ophold mv. samlet.

http://clubaalborg.dk
Endvidere er der et super godt tiltag, hvis du bor i Aalborg. Du kan melde dig ind i fordelsklubben ClubAalborg, hvor du hver måned får fordele, rabatter, tilbud og invitationer til events. Du modtager din goodiebag hver måned for den nette sum af 35 kr. om måneden. Der er masser af penge og spare og det er en god måde at få gode oplevelser på  til billige penge!

DEL INDLÆGGET

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

SE ANDRE INDLÆG

Close Menu