Aktiviteter i København

nyhavn-district-1119123_1920

Udforsk København til SU-venlige priser. København rummer på mange små skatte rundt omkring i den fine hovedstad – hvad enten du bor her eller er turist i eget land, så vil der være rig mulighed for at finde oplevelser til enhver smag.

Kanalrundfart

Sejl igennem Københavns smykke kanaler og lad guiderne fortælle dig om de små skatter, der ligger rundt omkring på turen. Dette er spændende både for turisten, men også for os der kender København, da der ofte vil være mange ting man ikke kendte til, som man vil opdage.

Priserne starter fra 85 kr., så hop med vennerne på kanalrundfart og få en hyggelig solskinsdag for en SU-venlig pris.

Universitarium

Universitarium København er et sommereksperimentarium for børn og unge, hvor man kan udforske og prøve forskellige forsøg fra naturvidenskabens og teknikkens verden. Dette er super sjovt uanset alder og alle kroppens sanser kommer på spil og bliver udfordret.

Universitariet har åben i sommerperioden og der er gratis adgangfor alle, så det bliver ikke mere SU-venligt!

Den blå planet

Den Blå Planet er Nordeuropas største akvarium – fordelt på 53 akvarier og 7 milioner liter vand. I akvariet vil det være muligt at se alle tænkelige dyrarter, som er delt op i forskellige områder alt efter, hvilken verdensdel de befinder sig. Den Blå Planet er både for store og små – og man er garanteret en spændende og sjov dag.

Indgangsprisen for en voksen er 170 kr. – Du vil ikke fortryde det!

Amalienborg slot

Amalienborg er bare ét af de kongelige slotte, der pryder den smukke by København. Slottet er hovedresidens for den danske monark. Tag på besøg ved palæet, der indeholder et museum med Kongernes Samling og bevarede værelser fra de tidligere danske monarker.

Besøg museet og Amalienborg for en studenterpris på 65 kr.og få en kulturhistorisk oplevelse!

Torvehallerne

Oplev den helt specielle stemning i Torvehallerne i København. Det er Københavns største madmarked, hvor flere tusinde hver uge flokkes for at spise delikatesserne der eller handle lækre ingredienser, krydderier eller frisk kød med hjem.

Det er gratis at besøge Torvehallerne, men mon ikke der ryger et par ting med hjem til madlavningen eller du vælger at nyde stemningen med en god kop kaffe sammen med en god ven.

Tivoli

Tivoli i København er en smuk perle i midten af centrum. Udover at rumme et hav af sjove og vilde forlystelser, så har Tivoli også den smukkeste have, som i sig selv er en oplevelse.

Den 175 år gamle park er smuk at vandre en tur i – og man behøver ikke købe turpas for at få en skøn oplevelse. Pas på SU-budgettet og køb i stedet en god kop kaffe og en indgangsbillet og gå rundt og udforsk den smukke have. Pris: 110 kr.

DEL INDLÆGGET

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

SE ANDRE INDLÆG

Close Menu