Aktiviteter i Aarhus

aarhus-2313178_1920

Udforsk dansk kultur og historie

Den gamle by i Århus er et museum for købstædernes kultur og historie. Museet har både elementer ude i det fri og indenfor og skifter løbende udstillinger op opfører ofte små teaterstykker for de besøgende. Der er masser at opleve for både store og små. Priserne er derudover SU-venlige, da de tilbyder rabat til studerende, der kan købe billet for 70 kr., som er næsten 50 % i rabat(normalpris: 135 kr.)

Til dig der elsker at opleve

Er du til mere moderne og utraditionel kunst, så skal du helt klart opleve ARoS kunstmuseum. Museet er kendetegnet ved den store regnbuefarvede gang, som man kan se fra næsten alle sider af byen. Udstillingerne skifter løbende, men der er nogle faste udstillinger, som er lige sjove at se hver gang, bl.a. den store siddende dreng. Indgangsbilletten kan købes til den SU-venlige studiepris på100 kr.

Oplev Aarhus fra toppen

Salling Aarhus har ovenpå bygningen fået bygget den hyggelige terrasse/oase, som også kaldes Salling Rooftop. Her er der både mulighed for at sidde inde og ude – og mulighed for både at få drinks, kaffe eller mad.

Uanset hvilket humør du er i, kan du altså opleve den helt specielle stemning på toppen af Aarhus og derudover prøve at gå ud på glasrampen, hvor man kan se direkte ned i gågaden – hvis du altså tør. Det er gratis at komme op på Salling Rooftop og priserne vil afhænge af, hvad du ønsker at drikke eller spise.

Spis dig til oplevelser

Nede ved busstationen ligger Aarhus Streetfood. Her kan du smage mad fra hele verden til SU-venlige priser og opleve den skønne stemning der er i hallerne ved stationen. De lave priser gør det muligt at smage lidt forskelligt og kulturen om at alle deler lange borde gør, at man kommer hinanden mere ved og stemningen er helt sine egen. Priser fra ca. 50 kr.

Ud i naturen og se på dyr

Besøg Marselisborg Dyrehave, som har åben året rundt alle timer i døgnet. Her er der mulighed for at pakke en picnic-kurv og tage ud og gå en tur i det fri, samtidig med at du kan være heldig både at se dådyr, hjorte og vildsvin. Det ergratisat besøge haven, så her kan man sagtens pakke en SU-venlig madpakke og tage på tur med venner eller familie.

DEL INDLÆGGET

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

SE ANDRE INDLÆG

Close Menu