Aktiviteter i Aalborg

aalborg-3728991_1920

Kreativ keramikmaling

Tag et besøg hos den charmerende og kreative café ArtByMe, der med sine hyggelige indretning i alle mulige farver og former er en oplevelse i sig selv. På caféen vælger man selv, hvilken type keramik man vil male på og der er massere ting af vælge imellem og så har man ellers frit valg mellem alle de fine farver til at pynte keramikken med, mens man nyder en kop kaffe og en snak med veninden.

Det vil garanteret blive den hyggeligste kreative dag og priserne er netop SU-venlige, da det kun koster fra 125 kr. inkl. farve, glasur og brænding.

Udforsk kunst

Uanset om du er kunst-interesseret eller ej, så er det altid en spændende oplevelse at besøge KUNSTEN i Aalborg. KUNSTEN blev renoveret tilbage i 2015-2016 og er blevet en aalborgensisk perle, som har mange besøgende til deres forskellige udstillinger.

KUNSTEN ønsker at byde alle velkommen – store som små. Derfor tilbyder de selvfølgelig også en SU-venlig pris, hvor studerende kan besøge dem for kun 60 kr. pr. person.

En billig spa-oplevelse

Det kan være svært at finde råd til at forkæle sig selv på SU og når man ser folk, der slænger sig på dyre spa-hoteller, så kan man godt blive misundelig. Men nu kan du også få en spa-oplevelse – og endda til SU-venlig pris. I svømmehallen i Gigantium har de en spa-afdeling, hvor du for kun 74 kr. kan komme i sauna-gus, slappe af i boblebadene eller rense din hud i salt i dampbadet. Herefter kan man tage en tur i det kolde gys eller slappe af på de opvarmede liggestole, mens man kigger ud over svømmehallen.

Et slag pool

Lige i centrum af Aalborg er der rig mulighed for at få en hyggelig aften med vennerne bestående af et spil pool og kolde øl. Hos Dans Poolhall koster det kun 1 kr. i minuttet at spille pool og samtidig gives der søndag-torsdag 25 % studierabat på hele bordet – både spillet og drikkevarerne.

Søndag-torsdag vil 4 venner altså kunne få 1 times pool og f.eks. 4 Heineken for 30 kr. pr. mand. Dét er en SU-venlig oplevelse.

En oplevelse på vandet

Har i mere lyst til at udfordre balancen og jeres evner indenfor vandsport, så er der også mulighed for det i Aalborg. Ved havnen i Aalborg ligger Cable Park, hvor man for mellem 100-150 kr. inkl. leje af alt udstyr kan prøve vandsportsaktiviteter på Wakeboard sammen med de ansatte instruktører.

Smør en madpakke hjemmefra og få en sjov dag på vandet!

DEL INDLÆGGET

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

SE ANDRE INDLÆG

Close Menu