10 gaver til under 500 kr.

present-1209742_1920
  1. Til den stilbevidste

Enhver der er stilbevidst og går op i sit hjem vil blive glad for denne enkle og fine lysestage fra By Lassen. Den er stilfuld og i god kvalitet og passer hjem i ethvert hjem. Pris: 499 kr.   

  1. Til den madglade

Kender du en, der elsker en god middag, men som kommer afsted alt for sjældent? Giv personen en mad-oplevelse i gave – det kan være du er heldig, at det er dig der bliver inviteret med! Pris: 499 kr.  

  1. Til den kaffeglade

Der er intet bedre end en friskbrygget kaffe, der lige har trukket tilpas længe på stempelkanden. Enhver kaffe-elsker bør have deres egen stempelkande, så kaffen altid er som den skal være – både når stille morgener skal nydes og når der kommer gæster. Pris: 379 kr.

  1. Til whisky-drikkeren

Hvis man drikker whisky, så skal de selvfølgelig også serveres i de rigtige glas. Skal du give en gave til whisky-elskeren, så vil det falde i rigtig god jord, at forære ham/hende krystalglas til at servere den i. Pris: 299 kr.

  1. Til den trætte

Der er intet bedre end nyt sengetøj, som lige er lagt på sengen efter en lang dag. Glæd dine nærmeste med et nyt blødt sæt sengetøj – det er en gave alle vil blive glade for! De har et stort udvalg i IKEA til su-venlige priser. Priser fra: 99 kr.

Læs også: Lav en SU-venlig date med din kæreste.

  1. Til den sporty

Køb en gave, der gør det muligt for den sportsglade at kunne høre musik under sin løbetur eller under træningen i fitness. Det er muligt med dette smarte armbælte fra Newline, der kan holde mobilen under træningen. Pris: 299 kr.

  1. Til gin-elskeren

Skal du købe gave til en, der elsker gin eller bare elsker at opleve spiritus, der gør ganen glad? Så skal du købe denne Hendricks gin, som med sine noter af agurk har en helt fantastisk forfriskende smag. Pris: 257 kr.

  1. Til den tørstige

Med en SodaStrem har man altid sodavand eller danskvand indenfor rækkevidde. Kender du en, der elsker den brusende fornemmelse? Så er SodaStream lige gaven for denne, da den på få sekunder forvandler almindelig vand til brusende drikke. Pris: 249 kr.

  1. Til den der elsker lyd

En bluetooth-højtaler er uundværlig til enhver sommeraften, fest, fødselsdag osv. Med denne WOOFit SackIt højtaler kan rummet til enhver tid spilles op og det vil være den perfekte gave  til den, der elsker lyd og altid er aftenens DJ. Pris: 449 kr.

  1. Til den der elsker film

Den der elsker at se film elsker sikkert også at se dem i biografen før alle andre. Giv derfor personen en oplevelse med burger & bio, så personen ikke skal begrænses af et SU-stramt budget, når der endelig går en film i biografen man bare MÅ se. Pris: 325 kr.

DEL INDLÆGGET

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email

SE ANDRE INDLÆG