10 gaver til under 300 kr.

gift-1420830_1920

1. Til den stilbevidste

I ethvert stilrent hjem hører Lyngby-vasen hjemme. Skal du give en gave til en, der går op i indretning, så vil denne være en sikker vinder. Vasen kan både fås i sort, hvid og andre farverige udgaver. Pris: 209 kr.

2. Til den, der plejer sig selv

Der er ikke noget bedre end at få en lækker, fugtgivende håndcreme i gave. Denne fra La Bruket pynter både på badeværelset, dufter godt og gennemfugter hænderne. Denne gave er især essentiel som en værtindegave. Pris: 240 kr.

3. Til sjove stunder

Det populære Speak-Out spil er den perfekte gave til selskabstypen, der elsker at have gæster og fjolle. Spillet kan få enhver kedelig aften vendt om til en fest. Den perfekte gave, der vil bringe mange minder med sig. Pris: 249 kr.  

4. Til den, der elsker personlige ting

Hvis man gerne vil give en budgetvenlig gave, der dog er personlig, så er en kop med personens forbogstav en rigtig god idé. Disse fra Design Letters kan både bruges som kaffekopper, men kan også bruges som en lille vase til fx kaktusser. Pris: 129 kr.

5. Til lidt glitter i hverdagen

Til hende, der gerne vil skille sig lidt ud og tør at komme lidt glitter ind i hverdagen, så er de populære glimmer-strømper den perfekte gave til hende. De er både super flotte og behagelige og så pifter de ethvert outfit op. Pris: 59 kr.

6. Til den, der har brug for at blive varm om hjertet

Hella Joof’s bog ”Papmachereglen” bringer smil og tanker frem, når hun fortæller om livets mange regler. Den er hjertevarm og tankevækkende og den helt perfekte gave til den, der godt kan lide at fundere over livet og dets mange finurligheder. Pris: 149,95 kr.

7. Til den der elsker lyd

Giv et par høretelefoner, der aldrig irriterer – uanset om de anvendes på flyveturen, løbeturen eller derhjemme i sofaen. Giv musikelskeren et par Bluetooth høretelefoner, der former sig omkring øret, så de aldrig falder ud og snoren aldrig er i vejen. Pris: 200 kr.

Læs også: Gaver til under 500 kroner.

8. Til den visuelle

Hvis du skal give gave til en, der sætter pris på at kunne kigge og drømme sig hen eller elsker at have sjove citater på væggene, så vil en poster altid glæde hos personen. Se det store udvalg hos Desenio her, hvor der er posters til enhver type. Priser fra: 35 kr.

9. Til livsnyderen

Til personen, der elsker at nyde et godt glas vin, men som sjældent får tømt hele flasken, så er det vigtigt at have en vinprop, så man kan gemme den. Pris: 100 kr.

10. Til whisky-elskeren

Til den, der gerne vil nyde whiskyen kold – men som ikke gider at have den fortyndet af isterninger der smelter. Giv whisky-elskeren disse whisky-sten, der gør drinken kold, men lader de dyre dråber forblive ufortyndet. Pris: 100 kr.

DEL INDLÆGGET

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email

SE ANDRE INDLÆG