10 gaver til under 100 kr.

gift-548284_1920

1. Til øl-elskeren

ToØler en dansk mikrobryggeri, som laver de lækreste øl i de fineste flasker. Om øl-elskeren er mand eller kvinde, vil der helt sikkert kunne findes en øl, som matcher dennes personlighed og stil. Øllene er af bedste kvalitet og kan købes for ca. 30 kr. stk.

2. Til den feminine

Den feminine kvinde kan altid bruge en ny læbestift eller lipgloss til at have i tasken. Inde hos Beauty Cosfindes der et hav af forskellige farver og former til under 100 kr.

3. Til typen, der elsker at forkæle sig selv

Den perfekte gave til den travle mand eller kvinde, der stadig ønsker at forkæle dig selv og sin hud er en ansigtsmaske. De fås i et hav af forskellige typer – altså efter om huden trænger til fugt eller fylde. Se et stort udvalg hos Matas.Priser fra 10 kr.

4. Til den sultne

Skal du give en gave til en, der altid er lækkersulten – så er et gavekort til PARADISden perfekte gave. Is er vejen til de sultnes hjerter og du kan selv bestemme beløbet på gavekortets størrelse. Priser fra 50 kr.

5. Til den læselystne

Hvis du skal give din læselystne ven en gave, så er der masser af billige bøger at vælge imellem. Et eksempel kunne være den populære serie ”13 reasons why”, som er blevet omskrevet til en bog. Du kan finde den her.Pris: 69,95 kr.

6. Til den kreative

En ny dille indenfor den kreative verden er at farvelægge malebøger. Uanset alder får det en til at slippe tankerne løs og slappe af. Det vil derfor være den perfekte gave til den kreative. Pris: 99 kr.

Læs også: Tjen penge mens du studerer

7. Til den sjove

Skal du give en gave til din sjove ven, som altid er med på fis og ballade? Så  giv ham bogen til toilettet, der hedder ”101 ting du kan lave, mens du pøller”. Heri findes en masse sjove lege og gætterier man kan fordrive tiden med på det lille hus. Pris: 48 kr.

8. Til den organiserede

Skal du give en gave til en, der elsker at have orden i sine ting og holde styr på sine aftaler? Så er en kalender den perfekte gave – og vil helt sikkert bringe glæde hos den organiserede. Se eksempelvis den fine kalender fra Mayland her, der udkommer med nyt print hvert år. Du kan evt. udskifte deres print med et billede af jer. Pris: 49.95 kr.

9. Til musik-elskeren

Giv musik-elskeren et gavekort til 1 måneds gratis PREMIUM abonnement til Spotify, der giver ham/hende mulighed for at skifte rundt mellem sange og lytte til musik uden reklame-afbrydelser. Pris: 99 kr.

10. Til kaffe-elskeren

Den kaffe-tørstige skal altid  have en kop kaffe med to-go. Dette bliver meget nemmere og SU-venligt med en to-go kop, fordi man slipper for at betale i dyre domme for kaffe hos de kendte barista-caféer. Gør hverdagen nemmere og giv kaffe-elskeren en to-go termokop.Pris: 25 kr.

DEL INDLÆGGET

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email

SE ANDRE INDLÆG