10 gaver til mor

christmas-present-2178635_1920

Det er altid vigtigt at huske at hylde og forkæle sin mor – uanset om det er mors dag, hendes fødselsdag eller bare alle andre dage. Mor står ofte klar til at redde én, når SU-budgettet trykker og man har brug for at komme hjem og spise gratis et par gange om ugen – SÅ HUSK at vis hende, at du sætter pris på hende.

Nedenfor vil du finde 10 idéer til gaver til din mor, hvor der vil være linket til budget-venlige idéer til hver kategori.

1. Smykker

Hvis der er noget kvinder elsker, så er det smykker – og især hvis det er en gave fra deres nærmeste. Smykker fås i alle former og farver og i alle prisklasser. Man kan sagtens finde nogle fine smykker, der stadig kan betales på en SU.

Se eksempelvis disse fine øreringe fra Zefina til kun 199kr.  

2. parfume

Kvinder er meget sanselige og elsker duften af en god parfume. Der findes både friske dufte, søde dufte, intense dufte osv. og det kan være en jungle af finde rundt i. Parfumer fås også i alle tænkelige prisklasser, men man kan stadig finde dufte, der vil falde lige i sin mors smag og som har SU-venlige priser.

Se eksempelvis denne gamle klassiker Cerruti 1881, som de fleste kvinder kender og elsker duften af til kun 199,95 kr.

3. Håndcreme

Kvinder elsker at have plejende ting i deres håndtasker – og især håndcreme er uundværlige både sommer og vinter, når ens hænder tørrer ud.

Denne fine lille håndcreme fra The Body Shop er perfekt til tasken og koster kun 40 kr.

4. Toilettaske

Hvis der er noget kvinder altid mangler, så er det en ny toilettaske til alle ens kosmetik-ting. De kan fås i mange forskellige varianter.

Et eksempel på en budgetvenlig og fin toilettaske er denne fra Day Mikkelsen til kun 140 kr.

5. Blomster

Der er intet som duften af friske blomster og intet som varmer mere end at kigge på en flot buket, som man har fået af en man elsker.

Det er ingen undskyldning, at man ikke har tid til at aflevere den eller man bor langt væk. Brug Interflora og få sendt blomsten hjem direkte til døren. Priserne varierer i et bredt spænd, så find den der passer til dit budget!

6. Undertøj

Din mor vil helt sikkert blive glad for et nyt sæt undertøj – og det behøver ikke være dyrt for at være lækkert og behageligt.

Se eksempelvis det store udvalg fra H&M her. Priser fra ca. 80 kr.

7. Taske

Kvinder går aldrig hjemmefra uden deres håndtaske – og selvom din mor sikkert har en sikker vinder hun altid bruger, så elsker de at få en ny at skifte med.

Se det store udvalg hos Beck Søndergaard – eksempelvis denne fine blå taske til kun 499 kr.

8. Ansigtsbehandling

Mødre trænger engang imellem til at forkæle sig selv – og det gøres bedst med ansigtsbehandling, massage, manicure mv. Giv din mor et gavekort til et skønhedsklinik og lad hende få frit valg mellem de forskellige behandlinger. Det smarte er at du selv bestemmer prisen på gavekortet og din mor vil elske dig, fordi hun endelig har en undskyldning for kun at tænke på sig selv.

Du kan eksempelvis købe gavekort på en valgfri pris til Aalborg Beauty her.

9. Kogebog

Selvom de fleste mødre kan alle opskrifter i hovedet og laver lækker mad til UG, så kan det en gang imellem være rart at få lidt inspiration. Forkæl derfor din mor med en kogebog, som kan inspirere hende til nye retter – og det bedste ved det er, at så bliver du nok inviteret på mad og så spares der igen lidt i SU-budgettet.

Se eksempelvis denne kogebog med inspirerende hverdagsfavoritter til kun240 kr.

 

10. Abonnement på blad

Forkæl din mor med et abonnement på et blad – alt efter hvad hun er til. Kvinder elsker at læse magasiner og få inspiration til mad, mode og personlig pleje. Din mor vil elske at få sendt magasinet lige hjem i postkassen, så hun ikke skal tænke på at købe det selv i den travle hverdag.

Se eksempelvis her, hvor du kan få 6 numre af Alt For Damerne for kun200 kr.  

Skal din far også have en gave? Find en gave til din far her.

DEL INDLÆGGET

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email

SE ANDRE INDLÆG