rolex ure kopi
Forside >> Lejligheden og Dagligdagen >> Økonomi og Forsikring >> De 10 bedste gaver til under 100 kr.

De 10 bedste gaver til under 100 kr.

Som studerende er penge ofte ikke det, som man har allermest af (desværre). Derfor kan ting som fødselsdagsgaver, julegave mv. ofte mærkes i budgettet. Men det kan der heldigvis rådes bod på.

For vi har nemlig her samlet en liste over de 10 bedste gaver som maks. koster 100 kr. For det er faktisk muligt at få nogle rigtig gode gaver til under 100 kr.

1. The Body Shop shower gelThe Body shower gel

Jeg er endnu aldrig stødt på en pige, som ikke er vild med produkterne fra The Body Shop. Så skal du give en gave til en pige, så hvorfor ikke give en shower gel fra The Body Shop? Det er et sikkert hit.

De koster kun 59 kr./stk., og de kan fås med alverdens dufte. Lige fra mango til oliven.

Pris: 59 kr. – Læs mere

2. En tur i Københavns Zoo (for børn)

En tur i København ZooSkal du finde en gave til et barn (fx små søskende, en yngre fætter eller lignende), så kan du overveje at give vedkommende en tur ind i Københavns Zoo, hvor han/hun kan opleve alverdens dyr (lige fra løver til bavianer).

Gavekortet gælder for ét barn mellem 3-11 år, og det er gyldigt i hele 2 år.

Pris: 95 kr. – Læs mere

3. Johan Bülow lakridser

Johan-Bulow lakridserEr vedkommende, som du skal give gaven til, vild med lakridser, så vil en bøtte lakridser fra Johan Bülow være et sikkert hit. Du kan få alverdens varianter. Lige fra lakridser med chili til lakridser overtrukket med hvid chokolade og passionsfrugt.

Lakridserne koster maks. 100 kr. pr. bøtte.

Pris: 60 – 100 kr. – Læs mere

4. Tøjfolderen

toejfolderen

Skal du give en gave til en person, som lige er flytte hjemmefra (fx til indflytterfest), så er tøjfolderen en glimrende gave. Med den kan vedkommende lynhurtigt folde sin trøje eller skjorte sammen, så det ser lige så professionelt ud som nede i butikkerne.

Og ja, det er den samme som Sheldon bruger i Bing Bang Theory (hvis du ser det).

Pris: 79 kr. – Læs mere

5. Tidsrejsen – Brætspil

TidsrejsenEt godt brætspil slår aldrig fejl som gave. Og her har du mulighed for at give et rigtig godt brætspil til under 100 kr. Tidsrejsen er et quizspil, hvor deltagerne skal svarer på spørgsmål, som fx “hvilket århundrede blev Colosseum bygget”?

Det anbefales, at man minimum er 15 år for at spille det.

Pris: 99 kr. – Læs mere

6. Viaplay (2 måneders abonnement)

viaplay

Er han eller hun vild med film og serier? Så vil et abonnement til Viaplay være en af de bedste gaver du kan give til vedkommende. Én måned koster 89 kr., men du kan prøve den 1. måned gratis. Så du vil altså kunne give 2 måneders abonnement for 89 kr.

Du skal bare huske at opsige abonnementet inden de 2 måneder er gået.

Pris: 89 kr./md. (+ 1. måned gratis) – Læs mere

7. House Doctor vasketøjspose (stribet)

vasketoejsposeVasketøjsposer/-kurver er ofte kedelige og ikke særlig kønne. Men det kan der heldigvis rådes bod på med denne vasketøjspose fra House Doctor. Den er lavet i et lækkert stribet design, og de to hanker gør det nemt at flytte rundt på den.

Det er den perfekt indflyttergave til personen, som lige er flyttet hjemmefra.

Pris: 100 kr. – Læs mere

8. BeanBoozled Jelly Beans

jelly-beansDette spil er virkelig en sjov gave. Spillet foregår ved, at man drejer på hjulet, og så skal man smage den bønne, som pilen lander på. Men smagen bussemænd har den samme farve som smagen pære, så du ved ikke, hvilken smag du får.

Det koster godt nok 109 kr., men det er til gengæld en rigtig sjov gave.

Pris: 109 kr. – Læs mere

9. Rustikke kopper

rustikke-kopperKopper kan man næsten aldrig få nok af og især ikke, hvis de er flotte. Og det må man sige disse fra House Doctor er. Disse kopper vil pynte på ethvert spisebord. De er håndfremstillet i keramik, hvilket giver dem dette lidt rustikke look.

Kopperne koster kun 35 kr./stk., så du kan evt. overveje at give 2 stk. i gave.

Pris: 35 kr. – Læs mere

10. Supergavekort

supergavekortVed du bare ikke, hvad du skal give i gave, så kan du overveje at give et supergavekort som gave. Gavekortet kan bruges i mere end 150 butiks- og oplevelseskæder. Fx kan det bruges i Ikea, Matas, Jysk, The Body Shop og Bog & Idé.

Minimumsbeløbet som skal indsættes på gavekortet er 50 kr.

Pris: Minimum 50 kr. – Læs mere

Søger du flere gaveidéer, så besøg Gavetid.dk. Her kan du finde masser af gaveidéer til ham, hende, børn, gravide osv.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*